5:35
HET RECEPT VAN JEREMY
SpeciaalvoorIntermarch stelt
chef Jeremy Vandernoot elke
maand een heerlijk seizoensrecept voor.
GUACAMOLE VAN RODE BIET EN ZELFGEMAAKTE HARTIGE GRANOLA
INGREDIËNTEN
Koken
Bereiding
2 grote gekookte rode bieten
Monique Ranou
20 MIN
15 MIN
4 PERSONEN
¼ bosje peterselie
IK KOOK !
20 ml druivenpitolie Bouton d’Or + 1
el voor de granola
1. Voor de guacamole: mix de rode bieten met 20 ml druivenpitolie
100 g havervlokken Chabrior
2. Breng op smaak met zout en peper.
20 g hazelnoten Paquito
en 10 g hazelnoten.
3. Doe de mix van rode biet in een kom en voeg de gehakte peterselie toe.
10 g walnoten Paquito
4. Voor de granola: meng de havervlokken, walnoten, resterende
10 g pompoenpitten
hazelnoten, pompoenpitten, het eiwit en een el druivenpitolie.
1 eiwit Wallo
5. Breng op smaak met zout.
1 el druivenpitolie
6. Bak de granola 20 min. in een voorverwarmde oven op 170°. Laat
afkoelen voor je ervan eet.
Zout en peper Cigalou
0,20€
+
op mijn kaart
Volaé
Verse eieren
Vrije uitloop
L - 6 stuks
Aanbiedingen geldig van 01/01 tot 31/01/2023
2023-ACF-NL-S01-P06-P07.indd 3
0,30€
+
op mijn kaart
Cigalou
Pepermolentje
2x18G
Per 2
1,00€
+
op mijn kaart
Quaker
Havermout - 800G
Samen met u voor een lagere levenskost
7
2/12/22 16:31