Jumbo folder - 01/11 - 31/12/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 144 *

thumbnail - Jumbo-aanbieding - 01/11/2021 - 31/12/2021 -  producten in de aanbieding - stokbrood, brood, radijs, pompoen, sla, peterselie, appels, citroen, limoen, kaas, kaasblokjes, Campina, yoghurt, Hellmann's, mayonaise, sperziebonen, croutons, rijst, kaneel, munt, mosterd, olijfolie, pompoenpitten, rozijnen, granaatappelpitjes, citroensap, bakplaat, koekenpan, pan. Pagina 144.
144 / 145

* Geldig in alle winkels Jumbo

Producten in deze folder

 
Geroosterde pompoen Yoghurt met appel, muesli, kaneel en rozijnen hoofdgerecht • 20 min. (+ 35 min. oventijd) • 4 pers. ontbijtgerecht • 5 min. • 4 pers. 1 pot Apetina herbs & spices wittekaasblokjes in olie (265 g) + 1 kg pompoen + ½ groene peper (pepermix mild, 50 g) + 1 bakje munt (15 g) + 1 citroen + 1 bakje granaatappelpitjes (90 g) + 25 g pompoenpitten & bakpapier 800 ml Campina magere yoghurt (pak à 1 L) + 4 appels + 4 handjes muesli + 1 mespunt kaneel + 40 g rozijnen 1 Verwarm de oven voor tot 180 ˚C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 2 Snijd de pompoen in 4 parten. Verwijder de draden en pitten. Schil de parten. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang 2 el olie op. Besprenkel er de pompoen mee en rooster 30-35 min. in de oven. 3 Snijd de peper fijn. Haal de blaadjes van de munt. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de peper, munt, het citroenrasp en de granaatappelpitjes met de kaasblokjes. Verdeel over de pompoenparten, bestrooi met de pompoenpitten en serveer. 1 Was de appels en snijd ze langs het klokhuis aan 4 kanten af. Snijd het vruchtvlees in blokjes. 2 Schenk de yoghurt in 4 kommetjes en verdeel er de appel, muesli, kaneel en rozijnen over. voedingswaarde p.p. 271 kcal, vet 1 g, waarvan verzadigd 0 g, koolhydraten 50 g, waarvan suikers 33 g, vezels 5 g, eiwit 13 g, zout 0,4 g voedingswaarde p.p. 222 kcal, vet 16 g, waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 8 g, waarvan suikers 6 g, vezels 3 g, eiwit 10 g, zout 1 g, groente 175 g Tip: maak er een compleet hoofdgerecht van met een groene salade en stokbrood. Vegan caesarsalade met pluimfeest burgers Indische schotel met rendang en bonen hoofdgerecht • 20 min. • 4 pers. hoofdgerecht • 20 min. (+ 2 uur wachten) • 4 pers. 1 schaal De Vegetarische Slager vegan pluimfeest burgers (2 stuks) + 75 g prosociano (vegan alternatief voor kaas, stuk à 150 g) + 1 citroen + 6 el Hellmann’s vegan mayonaise + 1 tl mosterd + ½ pak ciabattina’s (afbak, à 4 stuks) + 3 el olijfolie + 1 bosje radijs + 10 g peterselie (bakje à 30 g) + 1½ zak gesneden romainesla (à 200 g) 1 zakje Toko Lien verse kruidenmix voor rendang (100 g) + 3 schalen Iers rund poulet (à 250 g) + 1 pak gele rijst (325 g) + 1 zak gebroken sperziebonen (600 g) + 1 limoen + 50 g seroendeng + 1 zak emping (80 g) 1 Rasp de prosociano. Pers een ½ citroen uit. Meng de mayonaise, mosterd, het citroensap en de helft van de prosociano met een staafmixer tot een gladde dressing. Breng op smaak. 2 Snijd het brood in blokjes, verhit de olie in een grote koekenpan en bak tot croutons. 3 Bak de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd in reepjes. 4 Snijd de radijsjes in plakjes. Hak de peterselie fijn. Meng de sla en radijs. Verdeel er de dressing, croutons, burgerreepjes en de rest van de prosociano en peterselie over. voedingswaarde p.p. 483 kcal, vet 35 g, waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 31 g, waarvan suikers 3 g, vezels 6 g, eiwit 8 g, zout 2 g, groente 113 g Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) 1 Breng het vlees met de kruidenmix en 400 ml water aan de kook. Zet het vuur laag en laat met het deksel op de pan in ca. 2 uur gaar worden. Laat het vocht het laatste uur zonder deksel inkoken. Roer regelmatig. 2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bonen in 10 min. beetgaar. Snijd de limoen in partjes. 3 Serveer de rendang met de rijst, bonen, limoen, seroendeng en emping. voedingswaarde p.p. 757 kcal, vet 17 g, waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 91 g, waarvan suikers 8 g, vezels 8 g, eiwit 56 g, zout 2,4 g, groente 150 g

Andere folders Jumbo

Net binnengekomen folders