Jumbo folder - 01/11 - 31/12/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 22 *

thumbnail - Jumbo-aanbieding - 01/11/2021 - 31/12/2021 -  producten in de aanbieding - panko, broodkruim, aardappelen, komkommer, rode ui, sla, spinazie, spruitjes, tomaten, uien, kipreepjes, ham, achterham, kaas, oude kaas, ei, roomboter, bladerdeeg, mosterd, olijfolie, bakplaat, hapjespan, pan, kom. Pagina 22.
22 / 145

* Geldig in alle winkels Jumbo

Producten in deze folder

 
WÉL LEKKER lunchgerecht • 5 min. (+ 25 min. oventijd) • 4 pers. 300 g spruiten (zak à 450 g, diepvries) 1 rode ui 1 rol vers bladerdeeg (270 g, koeling) 1 zakje geraspte oude kaas (175 g) 1 pakje flinterdunne achterham (ca. 100 g) 1 Verwarm de oven voor tot 180 ˚C. Laat de spruiten ontdooien. 2 Snijd de ui in ringen. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. 3 Bestrooi het bladerdeeg met de helft van de kaas. Laat een rand deeg van 1 cm vrij. Leg er de plakken ham op en bestrooi met de rest van de kaas. 4 Halveer de spruiten en verdeel ze over de plaattaart, samen met de uienringen. Bak de plaattaart in 25 min. knapperig en gaar. 5 Snijd de plaattaart in 4 stukken en serveer. voedingswaarde p.p. 506 kcal, vet 32 g, waarvan verzadigd 19 g, koolhydraten 30 g, waarvan suikers 5 g, vezels 5 g, eiwit 22 g, zout 1,6 g, groente 100 g Tip: met een groene salade met komkommer maak je er een hoofdgerecht van. 22 Gehaktballen met ansjovis hoofdgerecht • 35 min. • 4 pers. Spinaziestamppot met blauwe kaas hoofdgerecht • 30 min. • 4 pers. 1 schaal gemengd gehakt rund/varken (ca. 500 g) 4 MSC ansjovisfilets in olijfolie (blikje à 46 g) 1 ui 2 tl fijne mosterd 1 ei 6 el panko (broodkruim, zakje à 150 g) 50 g roomboter 1 Doe het gehakt in een kom. Snijd de ansjovisfilets zo fijn mogelijk, snipper de ui heel fijn en kneed met de mosterd, het ei en 4 el panko door het gehakt. 2 Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties en draai er ballen van. Wentel de ballen door de rest van de panko. 3 Verhit de boter in een hapjespan en bak de gehaktballen in 20-25 min. gaar. Keer om de paar minuten zodat de ballen gelijkmatig garen. voedingswaarde p.p. 483 kcal, vet 37 g, waarvan verzadigd 18 g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 2 g, vezels 1 g, eiwit 26 g, zout 1,0 g Tip: lekker met gebakken aardappelen en sla met komkommer, tomaat en slasaus. 1½ kg kruimige aardappelen 1 pakje magor (kaas, 150 g) 1 zak gewassen spinazie (600 g) 1 schaal warmgerookte kipfiletreepjes (225 g) & pureestamper 1 Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Doe ze in een grote pan, voeg zo veel water toe dat de aardappelen net onder staan en kook ze in ca. 25 min. gaar. Giet de aardappelen af en laat ze 3 min. droogstomen in de pan. 2 Voeg de magor toe en stamp met de pureestamper tot puree. Zet de pan met puree op het kleinste pitje en voeg al roerend de rauwe spinazie in 4 delen toe. Voeg pas een nieuw deel toe als het vorige is geslonken. 3 Meng de kipreepjes door de stamppot en serveer. voedingswaarde p.p. 542 kcal, vet 16 g, waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 66 g, waarvan suikers 4 g, vezels 9 g, eiwit 29 g, zout 1,3 g, groente 150 g Altijd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd. Plaattaart met spruitjes, ham en kaas SPINAZIESTAMPPOT MET blauwe kaas 23

Andere folders Jumbo

Net binnengekomen folders