Krëfel folder - 28.11.2018 - 28.12.2018 - pagina 4 - NIET LANGER GELDIG

Krëfel folder - 28.11.2018 - 28.12.2018 - pagina 4 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 4 ... 21
Krëfel-aanbieding - 28.11.2018 - 28.12.2018 -  producten in de aanbieding - toetsenbord, iPad, intel, mat, tablet, computer. Pagina 4.
1 ... 4 ... 21

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Krëfel, geldig van 28.11.2018 tot en met 28.12.2018. We hebben 20 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Elektronica en witgoed kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Krëfel, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 20. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Krëfel? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

 
 
Microsoft Surface Microsoft Surface Intel Gald PENTIUIH GOLD SURFACE GO 64GB 10" k* Opslag Intel H 4G 64 GB 15 520g ok beschikboar in: SURFACE GO 128GB 410035 599 zonder Surface Ga of Nieuwe Surface Go De nieuwe 10 Surface Go is perfect om jou dagelijks te vergezellen. Zij geeft」ou de prestaties van een PC en de drongboarheid won een tablet. Zij beschikt aver een grote Microsoft Surface Hoes/ Keybeard voor Surfoce Ga en de Windows ervaring. SURFACE SURFACE GOTYPE COVER PLATINIUM Notebookmodus Woeg het toetsenbord toe voor gebruik als notebook Tabletmodus vouw het toetsenbord orm of koppel het los voor gebruik als toblet mat Authorised Reseller A10 RETİNA Scherm Touch Beschikbaar in 32 GB en 128 GB De nieuwe 9,7 inch iPad (6 generatie) Zoals een computer. Zoals geen computer. Als de computer vandaag zou worden uitgevonden, hoe zou hij er dan uitzien? Hij zou krachtig genoeg zijn voor wat dan ook, en je zou hem oweral mee naartoe kunnen nemen. Je zou hem ook op allerlei intuitieve manieren kunnen bedienen. Met een aanraking. een toetsenbord, of zelfs een potlood. Je zou het dus niet meer hebben over een computer, moar wel over de nieuwe iPad. Nu geschikt voor Apple pencil. Apple Pencil Apple Pencil maakt meteen duidelijk hoe tekenen of schrjven hoort aan te voelen je werkt er volkomen anzelf uiterst nauwkeurig mee Dus pak hem op en maak je punt ロ L 그 □OU ::TONES.BE PC'S OP MAAT! UW EXPERT IN PC'S OP MAAT, GAMING EN ACCESSOIRES! EXCLUSIEF BIJ KREFEL TONES is een vernieuwend bedrijif. gericht op kwaliteit, en biedt een echte meerwaarde op het gebied van pc's op maat. Onze gedreven werknemers werken samen met onze klanten om hen een informatica-oplossing op maat te bezorgen, die volledig beantwoordt aan hun behoeften. E Heb je een probleem met jouw pc? Vragen in verband met informatica? ledereen kan in onze winkel terecht voor advies of herstellingen Je hebt jouw toestel niet bij ons gekocht? Geen probleem, wij helpen je met veel plezier Onze technische dienst zal eerst jouw toestel grondig nakijken en zoekt dan een oplossing voor jouw probleem Onze dienstverlening beperkt zich niet tot jouw desktop PC of notebook maar ornvat ook accessoires, wisselstukken, software-oplossingen en andere Wij staan kdaar voor jong en oud, met of zonder grondige informatica kennis.

Folders Krëfel

Meest bekeken advertenties