Kwantum winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Kwantum, inclusief de locaties van Kwantum en de normale openingstijden van Kwantum. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Kwantum.


Kwantum folders
Kwantum folders
Kwantum folders

OVER KWANTUM

Kwantum is een winkelketen van Nederlandse oorsprong. Haar vestigingen bevinden zich in Nederland en België. De keten bestaat sinds 1976 en is onder andere te vinden in Kuurne, Roeselare en Zaventem.

De aanbiedingen bestaat uit woonartikelen. De catalogus biedt materiaal aan dat gebruikt kan worden voor wooninrichting. Klanten kunnen een folder verkrijgen tijdens hun bezoek in een van de Kwantum-winkels. Deze simpelweg online bekijken via https://www.kwantum.be is ook een optie.

Het assortiment van Kwantum bestaat onder andere uit behangpapier, lampen, tapijttegels, schoenenkasten, tuinstoelen, bloembakken, potgrond en terrasstoelen.

Het is zeker en vast een aanrader om u aan te melden voor de nieuwsbrief van Kwantum. Door dit te doen ontvangt u automatisch vijf euro korting bij uw eerste aankoop in één van de winkels van Kwantum.

Om specifieke vragen te stellen kunt u steeds terecht in uw meest nabijgelegen Kwantum-winkel. Voor overige vragen of mogelijke moeilijkheden staat de klantenservice steeds voor u klaar. Deze dienst is te contacteren via de website of telefonisch (02-8081894). De telefonische dienst is iedere maandag tot en met vrijdag beschikbaar tussen 8u30 en 17u30 .

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ KWANTUM WINKELEN

  • Altijd de laagste prijs: Kwantum probeert om haar producten steeds aan een minimale prijs aan te bieden. De winkelketen wil namelijk dat iedereen de mogelijkheid bezit om zich hier als klant welkom te voelen en zich de producten kan veroorloven.
  • Tevreden met je aankoop: De Nederlandse winkelketen wil dat klanten, ook na hun aankopen te doen, nog steeds even tevreden zijn met hun beslissing.
  • Laten bezorgen of gratis afhalen: Het is mogelijk om bestellingen aan huis te laten leveren of om deze zelf af te halen in de winkel. Indien gewenst is het ook mogelijk om hulp te vragen bij Kwantum. Medewerkers van Kwantum helpen u met plezier om uw klussen af te werken. De prijzen en meer informatie om uw ramen en/of deuren vakkundig te laten installeren of repareren is terug te vinden via https://www.kwantum.be.

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Kwantum-winkels zijn iedere maandag tot zaterdag geopend vanaf 9u30 tot 18 uur. Via de website https://www.kwantum.be kunt u meer informatie vinden over adressen van Kwantums vestigingen.