Lidl folder - NIET LANGER GELDIG *

Lidl folder

NIET LANGER GELDIG *

1 ... 14 ... 65
Lidl-aanbieding. Pagina 14.
1 ... 14 ... 65

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Lidl, geldig van - tot en met -. We hebben 65 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Lidl, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 65. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Lidl? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

LIDL PARTY HOOFDGERECHT Feestelijk stoofpotje van kwartel en appeltjes 1,91 €/PERSOON • 6 PERSONEN • 1 UUR DIT HEB JE NODIG 6 kwartels • 2 uien, in partjes • 1 teentje knoflook, geperst • 1 blokje kippenbouillon • 200 ml sherry • 3 takjes tijm • 70 g rozijnen • 4 appelen • 1 tl honing • 100 ml room • boter • peper en zout ZO MAAK JE HET 1 Kruid de kwartels met peper en zout en bak ze rondom bruin in boter. Haal ze uit de pan en voeg de ui en look toe. Roerbak 2 minuten. Los het bouillonblokje op in 500 ml kokend water. Leg de kwartels terug in de pan, blus met de bouillon en de sherry en voeg de tijm en de rozijnen toe. Laat 40 minuten stoven. 2 Was de appels en snij in partjes. Verwijder het klokhuis. Bak ze goudbruin in boter. Bedruppel met de honing en laat even karamelliseren. 3 Haal het stoofpotje van het vuur en roer er de room onder. Leg er de appelpartjes bij en serveer meteen. Onze Wijntip Las Colinas Del Ebro Terra Alta DO € 5,99 Spanje, Catalonië, 2018 14,5 % vol. 75 cl - 7,99 €/l VOORGERECHT Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise 1,99 €/PERSOON • 6 PERSONEN • 40 MIN. • KWARTELS € 6,99 in de koeling 600 g - 11,65 €/kg • ROSBIEF € 12,99 in de koeling 800 g - 16,24 €/kg • HIMALAYABERGZOUTMOLEN € 5,99 420 g - 14,26 €/kg 14 • Lidl things DIT HEB JE NODIG 400 g rosbief • 3 sneetjes wit brood • sap en geraspte schil van 1 citroen • 5 el mayonaise • handvol rucola • 150 g zongedroogde tomaatjes • handvol walnoten, grof gehakt • 2 el schilfers Parmigiano Reggiano • 2 el fijngehakte bieslook • boter • peper en Hima­layazout TIP Lekker met halve Roseval-krieltjes met rozemarijn. ZO MAAK JE HET 1 Haal het vlees een halfuur op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de rosbief flink met peper en zout en schroei rondom dicht in hete boter. Leg de rosbief in een ovenschaal, giet er het bakvet over en leg er nog een klontje boter bovenop. Zet 10 minuten in de oven. Verlaag de temperatuur naar 180°C en braad nog eens 8 minuten. Laat het vlees daarna afkoelen. 2 Snij de korstjes weg van het brood. Steek er met een vormpje sterretjes uit. Bak de broodsterretjes in boter goudbruin. Meng citroensap en -rasp onder de mayonaise. Snij het rosbief met een scherp mes in flinterdunne plakjes. 3 Schik de carpaccio op een grote serveerschaal en kruid met wat peper en extra Himalaya-zout. Dek af met plastic folie. Net voor het serveren: leg de rucola in het midden. Verdeel er de zongedroogde tomaatjes over. Bedruppel met de citroenmayonaise en bestrooi met de walnoten, Parmigiano Reggiano en bieslook. Verdeel er de broodsterretjes over. • HALVE ROSEVALKRIELTJES MET ROZEMARIJN € 1,99 - in de koeling 425 g - 4,68 €/kg Nieuw • AARDAPPELEN MACAIRE € 4,99 gevulde aardappelen met puree, ham en kaas in de koeling - 520 g - 9,60 €/kg

Folders Lidl

Meest bekeken advertenties