Lidl folder - pagina 32 - NIET LANGER GELDIG *

Lidl folder - pagina 32 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 32 ... 66
Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - aardappelen, knoflook, linzen, messen, pan, paprikapoeder, sjalotjes, teentjes, tijm, ui, witte wijn, olijfolie, olijven, groene olijven, wijn, chorizo. Pagina 32.
1 ... 32 ... 66

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Lidl, geldig van - tot en met -. We hebben 65 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Lidl, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 65. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Lidl? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Lidl
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
LIDL PARTY Langzaam gegaarde lamsbout met chorizo, olijfjes en linzen 3,36 €/PERSOON • 6 PERSONEN • 4 UUR DIT HEB JE NODIG 250 g chorizo • 1 lamsbout (ongeveer 2 kg) • 8 sjalotten, gehalveerd • 4 teentjes knoflook • bosje tijm • 200 ml droge witte wijn • 8 vastkokende aardappelen, geschild en in partjes • 100 g pikante groene olijven • 1 ui, gesnipperd • 1 tl chilipiment • 1 el paprikapoeder • 800 g linzen, gespoeld • olijfolie • peper en zout ZO MAAK JE HET 1. Snij de chorizo in plakjes. Kruid de lamsbout met peper en zout en schroei het vlees langs alle kanten dicht in olijfolie. Haal de lamsbout uit de pan en bak de chorizoplakjes goudbruin. Schep uit de pan en bak de sjalotten 5 minuten. Maak met een mes kleine inkepingen in de lamsbout. Snij 2 teentjes look in dunne schijfjes en steek ze, afgewisseld met een takje tijm, in de inkepingen. 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het vlees, samen met de chorizo en de sjalotjes, in een ovenschaal. Schenk er de wijn over en zet de schaal 15 minuten in de oven. Verlaag de temperatuur naar 160°C, dek het vlees af met aluminium­ folie en zet nog eens 1 uur in de oven. Leg de aardappelplakjes in een ovenschaal, hussel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 40 minuten mee in de oven. Verdeel het laatste kwartier de olijven langs de lamsbout. Laat het vlees na het bakken nog 10 minuten onder folie rusten voor het aan te snijden. 3 Fruit de ui met de resterende geperste look glazig in olijfolie. Voeg het chili­ piment en paprikapoeder toe en roerbak 1 minuut. Voeg de linzen toe en laat 3 minuten doorwarmen. Kruid met peper en zout. Serveer bij de lamsbout. 32 • Lidl things

Folders Lidl

Meest bekeken advertenties