Lidl folder - pagina 33 - NIET LANGER GELDIG *

Lidl folder - pagina 33 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 33 ... 66
Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - appel, appelsap, honing, chianti, kaas, knoflook, pasta, pompoen, teentjes, zonnebloemolie, peterselie, olijven, steak. Pagina 33.
1 ... 33 ... 66

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Lidl, geldig van - tot en met -. We hebben 65 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Lidl, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 65. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Lidl? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Lidl
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
LIDL PARTY KNALPRIJS 6.99 Onze Wijntip Medici Riccardi Chianti Classico DOCG • PARELHOEN in de koeling ca. 1,2 kg - /kg € 6,99 Italië, Toscane, 2017 12,5 % vol. - 75 cl 9,32 €/l OOK LEKKER BIJ vlees, pasta of rijpe kaas • WINTERPUREE € 2,79 - knolselder, pompoen of zoete aard­ appel - in de koeling 500 g - 5,58 €/kg Onze Wijntip Château Les Trieux Médoc • LAMSBOUT € 9,99 bekijk deze video op dekeukenvanlidl.be € 5,99 Frankrijk, Bordeaux 2018 13 % vol. - 75 cl - 7,99 €/l OOK LEKKER BIJ steak of donker vlees Parelhoen met witloof en winterpuree 3,64 €/PERSOON • 6 PERSONEN • 1 UUR 10 MINUTEN + NACHT MARINEREN DIT HEB JE NODIG 4 mandarijnen • 250 ml appelsap • 2 el honing • 4 teentjes knoflook • 2 parelhoenders, versneden • 1 el garam masala • 5 stronken witloof • 800 g puree van zoete aardappel • enkele takjes peterselie • zonnebloemolie • peper en zout ca. 1,9 kg in de koeling - /kg Beschikbaar vanaf 12/12. ZO MAAK JE HET 1 Boen de mandarijnen schoon en rasp de schil. Pers ze daarna uit. Meng de mandarijnrasp en het –sap met het appelsap, de honing, geperste look, een scheutje olie en zout tot een marinade. 2 Kruid de stukken parelhoen met de garam masala-kruiden, peper en zout. Leg in een grote ovenschaal en giet er de marinade over. Dek af met folie en laat een nacht marineren. 3 Laat de parelhoen op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 200°C. Zet de ovenschaal 40 minuten in de oven tot de parelhoen zo goed als gaar is. Keer de stukken halverwege om. Dek eventueel af met aluminiumfolie als het vlees te donker wordt. Verwijder de kern van de witloofstronken en halveer ze. Leg ze er de laatste 20 minuten bij. 4 Bereid de puree zoals vermeld op de verpakking. Schep de parelhoen en het witloof op een mooie, grote schaal. Giet het bakvocht door een zeef en laat tot de helft inkoken. Schenk de saus in een kommetje en werk de parelhoen af met de peterselie. Geef er de puree bij. • KRUIDENMOLEN € 1,49 verschillende soorten 45 - 50 en 55 g 33,11 - 29,80 - 27,10 €/kg • OLIJVEN € 1,59 natuur, look, kaas of pikant - in de koeling 200 g - 7,95 €/kg Lidl things • 33

Folders Lidl

Meest bekeken advertenties