Lidl folder - pagina 35 - NIET LANGER GELDIG *

Lidl folder - pagina 35 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 35 ... 66
Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - aardappelen, knoflook, messen, pan, paneermeel, parmigiano, pasta, ravioli, rode wijn, spinazie, staafmixer, teentjes, tijm, ui, zoete aardappelen, peterselie, oesterzwammen, olijfolie, nootmuskaat, wijn, foie gras. Pagina 35.
1 ... 35 ... 66

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Lidl, geldig van - tot en met -. We hebben 65 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Lidl, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 65. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Lidl? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Lidl
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
LIDL PARTY • HINDEGEBRAAD € 14,99 in de koeling 600 g - 24,98 €/kg • EENDENLEVERPASTEI € 5,99 blok inclusief mes in de koeling 230 g - 26,04 €/kg KNALPRIJS • FOND 1.29 Fazant op jagerswijze met gevulde pasta zie p. 36 vlees, wild of gevogelte 350 ml - 3,69 €/l Hindegebraadrollade met oesterzwammen en homemade ravioli 8,61 €/PERSOON • 6 PERSONEN • 1 UUR DIT HEB JE NODIG 500 g oesterzwammen • 3 teentjes knoflook, geperst • 2 el fijngehakte peterselie • 1,2 kg hindegebraad • 200 g spinazie, steeltjes verwijderd • 200 g foie gras, in plakjes • 500 g zoete aardappelen • 200 g Parmigiano Reggiano, geraspt • 150 g paneermeel • 2 eieren + 1 eiwit, losgeklopt met water • een snuf nootmuskaat • 1 tl currypoeder • 2 el tijmblaadjes • 16 lasagnevellen • 2 uien, in halve maantjes • 1 grote wortel, in stukjes • 2 plakken peperkoek • 380 ml wildfond • 250 ml rode wijn • boter • peper en zout ZO MAAK JE HET 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de oesterzwammen in boter goudbruin. Voeg 1 geperst teentje look en de peterselie toe en kruid met peper en zout. Hak de oesterzwammen fijn. Snij het hindegebraad open tot een grote lap. Verdeel er de oesterzwammen, spinazie en de foie gras over. Rol het vlees terug op en maak eventueel vast met keukentouw. Bak de rollade rondom goudbruin in hete boter. Keer regelmatig om. Leg het vlees in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en zet 20 minuten in de oven. Laat het vlees onder folie nog tien minuten rusten. 2 Schil de zoete aardappel, snij in stukken en kook beetgaar in licht gezouten water. Giet af en stamp tot puree. Meng er de Parmigiano Reggiano, paneermeel, eieren, nootmuskaat en currypoeder onder. Breng op smaak met de tijmblaadjes, peper en zout. 3 Kook de lasagnevellen beetgaar in licht gezouten water. Laat ze los van elkaar op een stuk keukenrol uitlekken. Leg op elk vel een lepel puree en rol op. Snij met een gekarteld deegwieltje de randen weg. Bak ze 2 minuten langs elke kant in olijfolie. 4 Fruit de ui met de wortel in boter glazig. Voeg de resterende look toe en bak 2 minuten mee. Breek er de plakken peperkoek in stukjes boven en voeg de wildfond en wijn toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en stoof 30 minuten. Roer af en toe. Neem de pan van het vuur en pureer fijn met de staafmixer. Verwarm nog 5 minuten, proef en breng verder op smaak met peper. 5 Snij de rollade in mooie plakken. Verdeel de ravioli over de borden, leg er telkens 2 stukken vlees op en werk af met de zoete saus en een vers takje tijm. Lidl things • 35

Folders Lidl

Meest bekeken advertenties