Lidl folder - pagina 47 - NIET LANGER GELDIG *

Lidl folder - pagina 47 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 47 ... 66
Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - bakplaat, honing, chocolade, kaneel, marshmallows, melk, melkchocolade, pure chocolade, sinaasappel, witte chocolade, zonnebloemolie, olijfolie, glazen, nougat, granola, amaretti, koelkast. Pagina 47.
1 ... 47 ... 66

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Lidl, geldig van - tot en met -. We hebben 65 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Lidl, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 65. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Lidl? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Lidl
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
LIDL HELP Kerstgranola met veenbessen en chocolade • 25 MINUTEN DIT HEB JE NODIG 250 g havermoutvlokken • 100 g gemengde, ongezouten noten en zaden • 1 tl kaneel • 3 el honing • 3 el zonnebloem- of olijfolie • 3 el gedroogde veenbessen • 70 g chocoladeparels ZO MAAK JE HET 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de havermoutvlokken met de noten en zaden, kaneel, honing en zonnebloemolie. Giet het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. 2 Zet 20 minuten (of tot de granola goudbruin is) in de oven. Roer regelmatig. 3 Laat afkoelen. Voeg de chocolade en de veenbessen toe. TIP Stop de granola in een mooie glazen bokaal die je goed kan afsluiten. Zo blijft je kerstcadeau twee weken lekker krokant. • MARSHMALLOWS IN KERSTBOOMVORM € 0,99 250 g - 3,96 €/kg Nieuw • DRINKCHOCOLADE IN METALEN DOOS € 3,99 – Madagascar Choco-lolly’s of Amazon cacao 250 g - 15,96 €/kg 12 STUKS • 25 MINUTEN DIT HEB JE NODIG 1 grote ijsblokjesvorm voor 12 lolly’s (ongeveer 3 à 4 cm per blokje) • 100 g melkchocolade met karamel en zeezout • 100 g witte chocolade • 100 g pure chocolade met kokos en pecan • 1 sinaasappel • 1 zachte nougatreep met amandel en hazelnoot • 2 marshmallows ZO MAAK JE HET 1 Snij de nougat en marshmallows in fijne blokjes. Rasp de schil van de sinaasappel. Smelt de verschillende chocoladesoorten afzonderlijk au bain-marie of in de microgolfoven. 2 Bekleed de ijsblokvorm met bakpapier of pralinevormpjes, zo haal je de lolly’s er later makkelijk uit. Giet in elk ijsblokvormpje 1 laagje chocolade. Laat 5 minuten afkoelen in de diepvries en stop een stokje in de chocolade. 3 Giet een volgend laagje chocolade naar keuze in de vormpjes. Garneer met de sinaasappelrasp, blokjes nougat of marshmallow. Laat opnieuw opstijven in de koelkast of diepvries. Heerlijk in een kop warme melk! Nieuw • ZACHTE NOUGAT­ REEP € 1,99 bosvruchten, exotische vruchten, amandel en hazelnoot, chocolade of amaretti 100 g - 19,90 €/kg Lidl things • 47

Folders Lidl

Meest bekeken advertenties