Lidl folder - pagina 59 - NIET LANGER GELDIG *

Lidl folder - pagina 59 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 59 ... 66
Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - bakplaat, blauwe, honing, meringues, room, suiker, volle yoghurt, yoghurt, kom, meringue, foie gras. Pagina 59.
1 ... 59 ... 66

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Lidl, geldig van - tot en met -. We hebben 65 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Lidl, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 65. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Lidl? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Lidl
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
LIDL PARTY Semifreddo met meringue 0,78 €/PERSOON • 8 PERSONEN • 20 MINUTEN + 3 UUR OVENTIJD + 4 UUR VRIESTIJD DIT HEB JE NODIG 3 eiwitten • 270 g suiker • 500 ml verse room 35% • 400 ml volle yoghurt • 4 el fruit­ jenever • honing Onze Wijntip Monbazillac AOP ZO MAAK JE HET 1 Mix de eiwitten in een vetvrije kom stijf. Voeg 2/3de van de suiker toe en blijf mixen tot deze niet meer korrelig aanvoelt en het schuim in pieken blijft staan. 2 Warm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep met een lepel 4 meringues op de bakplaat. Zet 2 uur in de oven. Zet de oven daarna uit en laat de meringues nog 1 uur in de oven drogen. 3 Klop ondertussen de room stijf met de resterende suiker. Spatel er de yoghurt en de jenever door. Verkruimel 3 meringues en roer de kruimels door het slagroommengsel. 4 Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet er het slagroommengsel voorzichtig in. Verkruimel de overgebleven meringue en strooi bovenop de semi­freddo. Zet de vorm 4 uur in de vriezer. 5 Haal de semifreddo uit de vriezer, bedruppel voor het serveren met honing en strooi er nog wat verkruimelde meringue over. € 4,99 Frankrijk, Sud-Ouest 2018 13 % vol. - 75 cl 6,65 €/l OOK LEKKER BIJ foie gras, blauwe kazen & dessert Lidl things • 59

Folders Lidl

Meest bekeken advertenties