PER PERSOON
2.37
NAKED CAKE MET
MANDARIJNTJESCRÈME,
CHAMPAGNEROOM
EN TORRONE
8 pers. 1 uur 20 min. + afkoelen
DIT HEB JE NODIG
VOOR DE CRÈME
50 ml sap en geraspte schil van ongeveer
2 mandarijnen geraspte schil van
1 biocitroen 100 g suiker 2 eieren
• 100 g boter, op kamertemperatuur
VOOR DE CAKE
225 g boter, op kamertemperatuur
+ extra • 190 g suiker • 1 zakje
vanillesuiker geraspte schil van
2 mandarijnen 4 eieren • 225 g
zelfrijzende bloem • snuifje zout
VOOR DE AFWERKING
150 g torrone, in blokjes
• enkele takjes zachte tijm
VOOR DE CHAMPAGNEROOM
50 ml champagne 600 ml volle room
• 2 el poedersuiker
Al onze recepten vind je op
DEKEUKENVANLIDL.BE
TORRONEREEP
€ 1,69
Verschillende soorten.
100 g - € 16,90/kg