Lidl folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 22 *

thumbnail - Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - champignons, knoflook, pompoen, rucola, uien, peterselie, citroen, pancetta, Mascarpone, bladerdeeg, runderbouillon, suiker, tomatenpuree, pasta, tagliatelle, paprikapoeder, teentjes, tijm, olijfolie, citroensap, rode wijn, witte wijn, zoete witte wijn, wijn, pan. Pagina 22.
22 / 69

* Geldig in alle winkels Lidl

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Wild HERTENKALFFILET MET TARTE TATIN VAN SJALOT EN JAGERSAUS EVERZWIJNRAGOUT MET GESTOOFDE GROENTJES EN KROKETTEN 4 pers. • 1 uur 10 min. 4 pers. • 2 uur 30 min. DIT HEB JE NODIG 600 g hertenkalffilet • 600 g sjalotten • olijfolie • 30 g suiker • 120 g mascarpone • 2 teentjes knoflook • peper en zout • 300 g bladerdeeg • boter • 1 el verse tijmblaadjes DIT HEB JE NODIG 800 g everzwijnragout • 1 ui, gesnipperd • 2 grote pastinaken • 4 dikke wortelen • 250 g champignons, in partjes • 4 takjes verse tijm • handvol rucola • 125 g gerookt spek, in blokjes • 1 el tomatenpuree • 2 el bloem • 400 ml rode wijn • 400 ml runderbouillon • 1 el fijne suiker • 1 el bruine suiker • 2 el honing • 16 kroketten • boter • olijfolie • peper en zout VOOR DE JAGERSAUS: 100 g gerookte spekblokjes • 1 sjalot, gesnipperd • 400 ml rode wijn • 1 el tomatenpuree • 400 m vleesbouillon • 250 g witte champignons, in plakjes • peper en zout • 2 el fijngehakte peterselie • 30 g ijskoude boter Al onze recepten vind je op DEKEUKENVANLIDL.BE Al onze recepten vind je op DEKEUKENVANLIDL.BE FAZANTFILET IN ROMIGE CHAMPIGNONSAUS MET POMPOEN EN TAGLIATELLE 4 pers. • 50 min. DIT HEB JE NODIG 4 fazantfilets • 800 g pompoen • 2 teentjes knoflook • olijfolie • 1 el paprikapoeder • peper en zout • 12 plakjes pancetta • boter • 1 kleine ui, gesnipperd • 2 stengels selder, in blokjes • 200 g champignonmix • 1 el verse tijmblaadjes • 2 el bloem • 100 ml zoete witte wijn • sap van ½ citroen • 200 ml room • 400 g tagliatelle • 2 el fijngehakte peterselie ZO MAAK JE HET KLAAR 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en snij in halve maantjes. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Pers de look en roer los met 4 el olijfolie en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en giet over de pompoen. Hussel alles goed onder elkaar en zet 30 minuten in de oven. 2 Omwikkel elke fazantfilet met 3 plakjes pancetta. Wist je dat al ons wild 100% vers, 100% Europees en 100% wild is? 22 Zet eventueel vast met een prikker. Bak de fazantfilets in boter rondom bruin. Neem uit de pan. Doe nu de gesnipperde ui, de selder, champignons en de tijm in de pan en bestrooi met de bloem. Voeg eventueel nog wat boter toe. Roerbak 1 minuut en kruid met peper en zout. Blus met de wijn en het citroensap en laat 1 minuut koken. Giet er nu de room bij en breng opnieuw aan de kook. Draai het vuur laag, leg de fazantfilets in de pan en stoof met de deksel op de pan 8 minuten. Kook ondertussen de pasta beetgaar. 3 Werk de pompoen voor het serveren af met de peterselie. Serveer met de fazantfilets en de pasta.

Andere folders Lidl

Net binnengekomen folders