BANAAN-TOFFEETAART
IN EEN GLAASJE
4 pers. • 20 min.
DIT HEB JE NODIG
• 1 banaan • 200 ml vanillepudding
• 250 ml volle room • 1 zakje
vanillesuiker• 150 g speculaaskoekjes
• 2 el toffeecrème
ZO MAAK JE HET KLAAR
1 Mix het vruchtvlees van de banaan fijn
en meng door de vanillepudding. Klop de
room stijf met de vanillesuiker. Doe de
koekjes in een blender en mix fijn.
2 Maak nu in vier glaasjes laagjes
met de koekjeskruimels, vanillepudding
en slagroom.
3 Roer de toffeecrème los
en druppel over de glaasjes.
Zet koel tot vlak voor het serveren.
PER PERSOON
0
66
CHOCOLADECRÈME MET STUKJES
€ 1,29
Hazelnoot-/nougatcrème, mokkacrème met
koffieboonstukjes, crème van magere melk
met geraspte kokos of toffeecrème.
200 g - € 6,45/kg