Louis Delhaize folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 25 *

thumbnail - Louis Delhaize-aanbieding -  producten in de aanbieding - Speculoos, koekjes, Spekulatius. Pagina 25.
25 / 37

* Geldig in alle winkels Louis Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
PRUIMENTAART met crumble 20 MIN 1 pak zand- of kruimeldeeg 500 g ontpitte pruimen 12 speculoosjes 15 g boter Eenvoud 45 MIN 50 g koude boter • 1 el bruine sulker + 20 g 75 g bloem 1. Bak in een taartvorm het deeg blind gedurende 10 minuten op 200°C 2. Was en ontpit de pruimen en snij ze in partjes. Laat ongeveer 15 minuten (10 minuten als ze zeer rijp zijn) compoteren in een antikleefpan met de boter een eetlepel bruine suiker. 3. Doe ondertussen de speculoos in een diepvrieszakje. Sluit het af en plet de koekjes grof met een deegrol. Doe de bloem, de 20 g bruine suiker en de helft van de geplette speculoos in een slakom en meng. Voeg de in blokjes gesneden koude boter toe en kneed ze met de vingertoppen in het mengsel tot je een kortelige substantie bekomt. 4. Verlaag de oventemperatuur tot 180°C 5. Doe 2 eetlepels van de overblijvende speculoos in de taartvorm en strijk daarover de gecompoteerde pruimen uit. Doe nog twee eetlepels speculoos over de pruimen en bestrooi royaal met crumbledeeg. Plaats 30 minuten in de oven, tot de crumble bruin begint te worden. 6. Dien lauw op, met een bolletje vanille- ijs voor de echte lekkerbekken, ZERO VERSPILLING! Crumble is ideaal wanneer je fruit overrijp is en er niet meer zo aantrekkelijk uitziet. Tip: voor dit beerlijke en supereenvoudige recept kan je alle soorten fruit gebruiken. louis delhave 25

Andere folders Louis Delhaize

Net binnengekomen folders