Louis Delhaize folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 30 *

thumbnail - Louis Delhaize-aanbieding -  producten in de aanbieding - rucola, veldsla, mesclun, rundvlees, Veggie, ricotta, room, vinaigrette, cashewnoten, walnoten. Pagina 30.
30 / 37

* Geldig in alle winkels Louis Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
#MENUVANDEWEEK louis 30 delhaize WOENSDAG DONDERDAG - VEGGIE Mar SLAATJE VAN RUNDVLEES met drie pepers Eenvoudig • 600 g rundsfilet *2 el gezouten boter •2 el gemengde pepers (zwarte, witte en groene) 15 min 1. Verwarm de oven voor op 210°C. Neem de boter en het vlees uit de koelkast. 2. Plet de pepers en kneed de boter om ze zacht te maken. Strijk de rundsfilet in met de malse boter en rol hem voorzichtig door de mengeling van geplette pepers. 3. Plaats ongeveer 20 minuten in de oven. Neem uit de oven, omwikkel met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Eenvoudig 4. Dresseer ondertussen de borden. Begin met de mesclun en doe daarover de noten en de in twee gesneden kerstomaten. Leg het in plakjes gesneden vlees in het midden en werk af met de parmezaanschilfers. 5. Serveer met een vinaigrette en sneetjes geroosterd boerenbrood. 20 min QUICHE met snijbiet en ricotta • 4 eieren Garnituur Droge vruchten (walnoten, cashewnoten,...) 200 g mesclun (of veldsla rucola,...) • 250 g kerstomaten • 80 g parmezaanschilfers 20 min 1 rol kruimeldeeg 150 g snijbietbladeren 400 g ricotta 45 min 30 cl vloelbare room 1 rode ul 50 g pijnboompitten peper en zout 1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Leg het deeg met het bakpapier in een taartvorm. Prik er gaatjes in met een vork en laat 15 minuten blind bakken. 3. Snij ondertussen de ui in zeer fijne schijfjes. Zet weg. 4. Verwijder de nerven van de snijbietbladeren. Was de bladeren en blancheer ze 2 minuten in gezouten kokend water. Laat zorgvuldig uitlekken. 5. Breek de eieren in een kom en voeg de room en de ricot- ta toe. Kruid met peper en zout. Klop tot je een homogene en gladde bereiding bekomt. Voeg de snijbietbladeren toe en stort het geheel op de voorgebakken taartbodem. 6. Bestrooi met pijnboompitten en schijfjes ui en plaats 45 minuten in de oven. Dien warm of lauw op, met een slaatje met vinaigrette.

Andere folders Louis Delhaize

Net binnengekomen folders