Louis Delhaize folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 31 *

thumbnail - Louis Delhaize-aanbieding -  producten in de aanbieding - citroen, nectarine, zalm, melk, tagliatelle, olijfolie, citroensap. Pagina 31.
31 / 37

* Geldig in alle winkels Louis Delhaize

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
VRIJDAG DESSERT PAPILLOT VAN ZALM met groentetagliatelle Eenvoudig 4 zalmhazen zonder vel en zonder graten • 2 wortelen 15 min • 2 courgettes • 1 citroen 10 MIN Eenvoudig 110 min olijfolie fleur de sel en peper van de molen 1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Schil de wortelen en was de courgettes. Schraap met een dunschiller in de lengterichting over de courgettes en de wortelen (zoals je ze zou schillen) om er tagliatelle van te maken. 3. Snij 4 blaadjes bakpapier uit en leg op elk ervan groente- tagliatelle en een zalmhaas. Bevochtig met een beetje citroensap en olijfolie. Kruid met peper en fleur de sel. 4. Plooi het bakpapier zorgvuldig dicht om de papillotten te sluiten en plaats 10 minuten in de oven. Bestrooi met fijngehakte peterselie en dien warm op. 1 L natuuryoghurt • 250 g melk •375 g vruchtvlees van nectarines peterselie, fijngehakt bakpapier USSTICKS met yoghurt en nectarine SH •100 g honing *10 ijsvormpjes (of 10 lege yoghurtpotjes) + staafjes 1. Doe de yoghurt en de melk in een slakom. Meng met de garde tot je een homogeen beslag bekomt. 2. Mix de nectarines met de robot en meng met het yoghurt- melkmengsel. Voeg de honing toe en proef. Als je de bereiding niet zoet genoeg vind, doe je er nog wat honing bij. 3. Verdeel de bereiding over de vormpjes (zonder de staafjes). Plaats 2 uur in diepvries, zodat je half diepgevroren ijsjes bekomt. 4. Neem de vormpjes uit de diepvries en steek een staafje in het midden. Plaats de ijsjes opnieuw in de diepvries, voor ongeveer 3 uur. 5. Hou de vormpjes net voor het opdienen even onder warm water om het ijs los te maken. louis delta 31

Andere folders Louis Delhaize

Net binnengekomen folders