#KRUIDEN&SPECERIJEN
Marinades
geven gevogelte pit
Wil je je kip- en kalkoenbrochettes pimpen?
Een marinade is de perfecte oplossing - makkelijk en
heerlijk lekker.
Voor een barbecue is gevogelte altijd een goede keuze.
Het is gezond en caloriearm, maar... het durft soms een
tikkeltje saai zijn. Om daaraan te verhelpen gaat er niets
boven een marinade, die de smaak als bij wonder naar een
hoger niveau tilt. Bovendien kan je eindeloos veel variaties
verzinnen. Een festival van smaken binnen handbereik!
ZERO VERSPILLING!
Brochettes van de dag voor dien zijn
lekker met een koud dipsausje.
louis
10 delhaize
Klassieke
MARINADE
*1 el tijmblaadjes
•3 el citroensap
*4 el olijfolie
•2 el vloeibare honing
2 el mosterd op oude wijze
• peper en zout
1. Meng alle ingrediënten
in een grote schotel.
2. Voeg het vlees, de vis of de
groenten toe en laat minstens
6 uur rusten in de koelkast.
3. Grill op de barbecue of de plancha.
Heerlijk bij kalfsvlees, scampi,
vis, courgettes, enz.
VOOR HET APERITIEF KAN
JE BROCHETTES VERVANGEN
DOOR KLEINE SPIESJES.