Makro winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Makro, inclusief de locaties van Makro en de normale openingstijden van Makro. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Makro.


Makro folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER MAKRO

In 1968 werd de zelfbedieningsgroothandel, of anders gezegd ‘cash and carry’, Makro in Nederland opgericht. Deze winkelketen heeft wereldwijd tal van vestigingen. De winkels in België bevinden zich in Alleur, Deurne, Eke, Lodelinsart, Machelen en Sint-Pieters-Leeuw.

Het assortiment van Makro bestaat uit food en non-foodartikelen, die allemaal kwaliteitsvol zijn. De foodartikelen worden ingedeeld in de volgende categorieën:

De folder van non-foodartikelen worden in de volgende categorieën ingedeeld:

Verder worden er ook nog geschenkbonnen verkocht bij Makro. Deze heet “MAKRO in a box” en bevat een cadeaucheque van 25 of 50 euro. De gevierde persoon mag producten uitkiezen voor een bedrag die gelijk is aan de waarde van de cadeaucheque.

De Makro-website https://www.makro.be wilt klanten inspireren. Daarom staan er heel wat smaakvolle recepten op geüpload waarvan u er heel wat kunt gebruiken om maaltijden om uw uitgenodigde gasten te verrassen met uw kookkunsten.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ MAKRO WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Alle Makro-winkels zijn maandag tot en met donderdag én zaterdag geopend vanaf 8u15 tot en met 20 uur. Op vrijdag blijft de winkel een uur langer open, namelijk tot 21 uur.

Meer informatie over locaties en/of openingsuren van Makro-winkels kunt u vinden via https://www.makro.be. Indien u andere vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met de winkelketen via het nummer 078. 150 339.

Net binnengekomen folders

Winkels - hypermarkten en supermarkten