Makro folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Makro, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Makro, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Makro, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Makro, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

MAKRO: enorm uitgebreid aanbod aan promoties, maar altijd overzichtelijk

Het aantal artikelen dat MAKRO in zijn gamma heeft is ontelbaar. Toch vindt u hier op een overzichtelijke manier uw weg doorheen al hun producten. Van zodra u de website opent, krijgt u enkele promoties te zien. Klik de scherpste aanbiedingen folder aan en laat u alvast verrassen. Deze folders zijn eenvoudig te doorbladeren en heel overzichtelijk. U wilt bijvoorbeeld een voorraad wijn of champagne inslaan of u zoekt een nieuwe winterjas? Dan gaat u eenvoudig naar de folder van uw keuze. Zo is er bijvoorbeeld de folder Non Food, de folder Food, de folder voor de solden, de folder met spullen voor tuinonderhoud en de folder met wijnen. Sommige folders zijn twee weken geldig en andere folders zijn drie weken geldig. Ook een folder met alle cashbackaanbiedingen en extraatjes kunt u rustig online inkijken.

In de wijnfolder vindt u nieuwtjes over de wijnstreken en de specificaties van de wijnen. Laat u inspireren door de folder over renoveren of verbouwen, de folder over buitenprojecten en door de tuincatalogus. U vindt er ook een interessante folder over een bepaald seizoensproduct. Onder de inspiratieknop vindt u nog veel meer van dit soort interessante weetjes. Denkt u er bijvoorbeeld aan om een pergola of een carport aan te kopen? De folders staan bol van inspiratie. Zoekt u een lokale folder? Geen probleem en dit ongeacht of u nu een Nuth-folder of een Eke-folder zoekt.
 

Uw MAKRO-kaart en My Makro

Met uw MAKRO-kaart heeft u vrije toegang tot alle winkels van MAKRO, zelfs in het buitenland. En u kunt met uw kaart ook online shoppen. Met My Makro krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan zeer interessante spaaracties. Met uw MAKRO-kaart kunt u ook zeer voordelig tanken in de MAKRO-tankstations.

Makro-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels