MediaMarkt winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over MediaMarkt, inclusief de locaties van MediaMarkt en de normale openingstijden van MediaMarkt. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief MediaMarkt.


MediaMarkt folders
MediaMarkt folders
MediaMarkt folders

OVER MEDIAMARKT

De winkelketen Mediamarkt werd in 1979 in Duitsland opgericht. De keten is gespecialiseerd in consumentenelektronica en momenteel actief in 14 Europese landen. In deze bestaan er meer dan 500 vestigingen. In België zijn er onder andere vestigingen in Antwerpen, Hasselt, Oostende, Roeselare en Wilrijk.

De aanbiedingen van Mediamarkt worden ingedeeld in de volgende categorieën.

 • Computer & multimedia
 • Telefoon & navigatie
 • Televisie & audio
 • Foto & video
 • Keuken
 • Inbouw & groot elektro
 • Huishouden & verzorging
 • Gaming & entertainment

Elke vestiging geeft een eigen reclamefolder uit waarin promoties op verschillende producten wordt gegeven. Ook geven alle vestigingen een gezamenlijke folder uit waarin gezamenlijke kortingen en solden worden gegeven.

In de winkels én op de website https://www.mediamarkt.be/nl kunt u solden en promoties ontdekken in het assortiment van Mediamarkt. Deze verminderde prijzen kunnen erg goedkoop zijn op producten als smartphones, tablets, iPhone’ s, tv’s, de NutriBullet Pro 900 of een merk als Wiko.

Onze beste Deals tijdens de Solden

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ MEDIA MARKT WINKELEN

 • Gratis bezorging of afhalen mogelijk in uw winkel: Kleine bestellingen kunnen de eerstvolgende maandag al bij uw thuis worden geleverd, als u tussen vrijdag 22u en zondag 17u uw bestelling heeft gemaakt. Wanneer u op een weekdag uw bestelling heeft gemaakt, krijgt u uw artikels de volgende dag al bij u thuis bezorgd! Voor bestellingen met een groter volume kunt u zelf beslissen op welke datum u deze geleverd wenst te krijgen, zodanig dat u deze bestelling aan uw voordeur kunt ontvangen van de leverancier.
 • Garantie+ 3 jaar extra garantie: Dankzij Garantie+ geniet je van extra lange garantie tot wel vrij jaar op producten die behoren tot de categorieën televisie, beeld en geluid, en groot huishoudelektro! Afhankelijk van de aankoopprijs van je apparaat, betaal je een kleine meerprijs en je garantie van 2 jaar wordt met 3 jaar verlengd. 
 • Retouropties 14 dagen bedenktijd: Bij Mediamarkt kunt u uw in de winkel aangekochte en nog niet gebruikte producten in originele verpakking probleemloos binnen de 14 dagen omruilen met uw kassaticket. Zo hoeft u geen twijfel te hebben om een verkeerd product aan te kopen, wat gemakkelijk!

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Mediamarkt is wekelijks geopend vanaf maandag tot zaterdag vanaf 9u30 tot en met 19 uur. Als u graag meer informatie wenst in verband met specifieke adressen van Mediamarkt-winkels kunt u deze vinden via de website https://www.mediamarkt.be.