Metabo folder - 9.11.2021 - 31.12.2021 - pagina 20

1 ... 20 ... 33
Metabo-aanbieding - 9.11.2021 - 31.12.2021 -  producten in de aanbieding - mixer, compressor, metabo, persen, quick. Pagina 20.
1 ... 20 ... 33

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Metabo, geldig van 9.11.2021 tot en met 31.12.2021. We hebben 32 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen kunt vinden. De folder van Metabo heeft kortingen op meer dan 75 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Metabo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 32. Op deze pagina vindt u aanbiedingen metabo, mixer, compressor, metabo, persen, quick; echter, deze folder van Metabo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals -. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Metabo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

 
 
Een accu voor vele Installatie In de interieurbouw of sanitair- of verwarmingsbranche: niet meer afhankelijk van het stopcontact, voor meer flexibiliteit en een hogere productiviteit. Combineer gewoon de passende machines, accu-packs en laders van de CAS-partners Rothenberger en Metabo met elkaar. Pleister- en geïsoleerde gevelbouw Eén accu voor alle werkzaamheden, van standaard tot heel speciale taken. Combineer gewoon de passende machines van de CAS-partners METABO, COLLOMIX, EIBENSTOCK en ROKAMAT. Pleister afzanden, rapen en structureren: Eibenstock accu-pleisterbewerkingsmachine EPG 400 A Montagevoorbereidingen van diverse sanitair: Metabo combihamer KHA 18 LTX BL 24 Quick Voor het opsporen van verstoppingen of beschadigingen in de afvoerleidingen: ROTHENBERGER leidinginspectiecamera ROCAM 4 Plus Sokkelaansluitrails bevestigen: Metabo accuboorschroefmachine BS 18 LTX Quick Voor het persen van metalen fittingen (tot Ø 35 mm) en kunststof leidingen (tot Ø 40 mm): ROTHENBERGER persmachine ROMAX Compact TT Voor het persen van pijpleidingsystemen of een controle op lekkage: Metabo accu-compressor Power 160-5 18 LTX BL OF Wapeningsmortel roeren: Collomix accu-mixer Xo 10 NC Voor het verhelpen van verstoppingen in aansluitleidingen tot Ø 50 mm: ROTHENBERGER leidingreinigingsmachine ROSPIMATIC CL 20 Isolatieplaten vlak schuren en opruwen: ROKAMAT Fox

Folders Metabo

Meest bekeken advertenties