Moederdag - aanbiedingen en acties

Momenteel zijn er geen geldige leaflets

Moederdag - Winkels

Moederdag

Moederdag staat in het teken van de viering van het moederschap. Moederdag wordt overal op de wereld gevierd, maar de dag zelf is op veel plekken anders. Moederdag wordt meestal in maart, april of mei gevierd. Moederdag was in Amerika nog niet bekend toen de Antwerpse, liberaal denkende kunstenaar en schepen Frans van Kuyck de dag introduceerde op 15 augustus, de feestdag van Maria. Op deze dag wordt Moederdag in alleen Antwerpen en Costa Rica gevierd. In de rest van België en in vele andere landen vindt het plaats op de tweede zondag in mei. De dag, welke datum dan ook, staat hoe dan ook in het teken van het verwennen van de moeder. Moederdag begint vaak met een ontbijt op bed en met cadeaus. Op deze dag hoeft moeder ook geen huishoudelijke taken uit te voeren. Vaak zijn jongere kinderen op school bezig geweest met zelf cadeaus in elkaar knutselen of versjes, gedichten en teksten schrijven om aan hun moeder te geven.

Het zorgen voor een fijne Moederdag is voor velen heel belangrijk. Met een leuke tekst en kleurplaat kun je op jongere leeftijd al heel ver komen en moeder zal dat ook enorm waarderen. Op latere leeftijd worden cadeaus en mooie bosjes bloemen ook enorm gewaardeerd. Er zijn in ieder geval elk jaar genoeg ideeën online te vinden om voor een geslaagde Moederdag te zorgen. Als je niets kunt verzinnen, kan er altijd nog gekeken worden naar de VTM Moederdag-actie.

Aanbod tijdens Moederdag

Weken voordat het zover is, zijn er al veel aanbiedingen om je goed voor te bereiden op Moederdag. Grote winkelketens zoals Lidl, Carrefour, Aldi of Cora hebben als thema Moederdag en hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op de tweede zondag van mei of 15 augustus. Naast kaarten en een bos bloemen, valt er onder de bestverkopende artikelen natuurlijk verzorgingsmiddelen en andere benodigdheden die moeder kan gebruiken. Ook online fashion winkels zoals C&A, H&M en anderen richten hun marketing op moeders. Zij bieden tijdens deze tijd hun artikelen aan met een mooie korting om daar je moeder mee te verrassen. Sinds 1924 tot op de dag van vandaag is een bos bloemen het meest populaire Moederdagscadeau voor een gelukkige moeder. 

Moederdag inkopen

Met het aantal aanbiedingen rond Moederdag is er altijd iets wat in de smaak zal vallen. https://uw-folder.be biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de aanbiedingen die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Als je geen tijd hebt om zelf een cadeau in elkaar te knutselen, zorg dan dat je op tijd een kijkje in de folders neemt en iets leuks uitzoekt voor de allerliefste moeder.

Net binnengekomen folders