Laat je inspireren
Homemade granola met kersenyoghurt
Meng pompoenpitten met grofgehakte pecannoten, agavesiroop, zonnebloemolie
en havermout. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet ± 20 min. in een
voorverwarmde oven op 180 °C. Laat afkoelen en meng er rozijnen en gojibessen
onder. Doe Campina-kersenyoghurt in een ontbijtkom en verdeel er schijfjes
banaan en de granola over. Werk af met stukjes gedroogde dadel.
Boterham met plattekaas, zalm en garnalen
Meng fijngesnipperde rode ui en kleine blokjes komkommer onder volle Brabantse
plattekaas. Kruid met peper en zout. Verdeel over sneetjes roggebrood en bestrooi met
zalmsnippers. Schik er gepelde roze jumbogarnalen op en werk af met wat tuinkers.
V.U.: N.V. OKay, Victor Demesmaekerstraat 167, B-1500 Halle, tel.: 02 361 67 74, BTW-BE-0464 994 145, RPR Brussel.