Pasen - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Pasen. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Pasen wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Pasen. Geniet optimaal van Pasen met Uw Folder.

Actuele folders

Electro Depot folder (NL)
{store} folder
 
Geldig in alle winkels Electro Depot
Electro Depot folder (FR)
{store} folder
 
Geldig in alle winkels Electro Depot

Pasen - Winkels

Pasen

Pasen is oorspronkelijk een Christelijk feest dat volgt op de Goede Week. De christenen vieren dat op die dag Jezus opgestaan was uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Pasen duurt twee dagen en vindt plaats op zondag en maandag. Deze dagen worden ook wel eerste en tweede paasdag of paaszondag en paasmaandag genoemd.  Pasen vindt plaats 46 dagen na Aswoensdag en Carnaval, en Carnaval wordt natuurlijk groots gevierd in een groot deel van België zoals in Antwerpen, Binche, Aalst, Leuven en nog veel meer plekken. Tegenwoordig gaat Pasen steeds minder over religie maar meer om de vrije dagen waar mensen van kunnen genieten. Maar natuurlijk zijn er ook mensen waarbij het Paasfeest gaat over onze overleden vader die in de hemel zijt/is.

Een vrolijk Pasen is voor iedereen dus heel anders. De een slaat van tevoren een heleboel paaseitjes in bij de lokale super en zal daardoor fijne paasdagen beleven. Voor anderen staat deze dag in het teken van activiteiten zoals samenzijn, naar de kerk gaan, het kleuren van een kleurplaat, knutselen, gedichten, versjes en teksten schrijven, eieren schilderen en lekker eten. Wat het ook moge zijn, iedereen probeert te zorgen voor gelukkige dagen van samenzijn.

Aanbod tijdens Pasen

Voor inspiratie met betrekking tot Pasen kan men natuurlijk terecht op het internet en voornamelijk op Pinterest, waar fantastische ideeën gevonden kunnen worden. Grote winkelketens zoals Lidl, Carrefour of Cora hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op Pasen. Voorheen werd tweede paasdag ook gezien als een dag van minder commerciële activiteit. Tegenwoordig is dat niet meer het geval en zijn grote bedrijven zoals woonboulevards, supermarkten en andere winkels open met Pasen. Deze winkels hangen dan ook vol met afbeeldingen en plaatjes met betrekking tot Pasen. Ook online fashion winkels zoals C&A, Zalando zijn rond Pasen druk met verspreiden van goede aanbiedingen.

Inkopen voor Pasen

Bijna alle winkelketens hebben iets te bieden voor Pasen. https://uw-folder.be biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de advertenties die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Of je nou actief Pasen viert of niet, er is voldoende korting te vinden op de leukste artikelen bij jouw favoriete aanbieders.

Net binnengekomen folders