Proximus winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Proximus, inclusief de locaties van Proximus en de normale openingstijden van Proximus. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Proximus.


Proximus folders
Proximus folders
Proximus folders

Hoe is Proximus groot geworden?
Proximus werd oorspronkelijk door Belgacom opgericht en diende als filiaal voor mobiele producten. Proximus kende een enorm succes en de Proximus Group bestaat nu onder meer uit Telindus, Scarlet, Belgacom ICS (BICS), Wireless Technologies (The Phone House) en Skynet. Op dit moment is Proximus het bekendste en grootste telecombedrijf van België.

Waarom kiezen voor Proximus?

  • Proximus werkt zowel voor bedrijven als particulieren en biedt op elk gebied een uitstekende service aan.
  • Als u de website van Proximus bekijkt, vindt u een uitgebreid gamma aan diensten en producten. Ze bieden internet, telefonie en tv aan. Naast het abonnement voor uw gsm kunt u ook een smartphone van een van de vele beschikbare merken kopen. Hiervoor kunt u online of in een winkel van Proximus terecht.
  • Ze bieden oplossingen aan op maat van de klant: zelf samengestelde pakketten, oplossingen voor families en voor jongeren, enzovoort.
  • Als u uw mail vanuit Proximus wilt ontvangen en sturen, kunt u een Proximus webmail aanmaken.
  • Proximus biedt een gratis tv-gids aan voor iedereen.
  • Met Proximus Pickx (het vroegere Skynet) bepaalt u zelf welk series en/of films u wilt zien.
  • Proximus staat garant voor maximale keuzevrijheid. Via My Proximus beheert u volledig zelf uw account en verricht u van thuis uit of waar dan ook een aantal handelingen. U vindt er alles terug over uw verbruik en betalingen. Ook het herladen van uw Pay&Go-kaart verloopt via Mijn Proximus.
  • U kunt via de website een speedtest van uw internetsnelheid uitvoeren.
  • Proximus stelt een forum ter beschikking waar u vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en ideeën uitwisselt met gelijkgestemden.

Online of naar een winkel?
Winkels van Proximus zijn overal in België te vinden. U vindt voor elke winkel het adres en de openingsuren op de website van Proximus. Proximus is ook te bereiken via de klantendienst. Voor technische vragen, bijvoorbeeld bij een storing, kunt u 24/7 contact opnemen met de zogeheten Bizz Experts. Andere vragen stelt u telefonisch, tijdens de weekdagen (08.00 tot 20.00 uur) of ‘s zaterdags (09.00 tot 17.30 uur). U kunt ook contact opnemen via de chat, Twitter of Facebook.