Toon je XTRA-app of -kaart aan de kassa en profiteer van deze kortingen
aan
tafel!
uit de
750 gr kippengehakt
1 fijngesnipperde ui
2 geperste teentjes look
1 kop paneermeel
3 eetlepels pijnboompitten
1 geraspte courgette
1 bosje fijngesneden
verse basilicum
2 eetlepels gehakte peterselie
1 ei
olijfolie
Kippengehaktbrood metcourgette, basilicum & pijnboompitten
6 personen • 1 u.
1.
2.
3.
4.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Dep de geraspte courgette droog met keukenpapier.
Stoof de uisnippers samen met de look en de pijnboompitten in olie. Laat dit afkoelen.
Meng het gehakt met het paneermeel, de verse kruiden en de courgette-, ei- en uimengeling.
Kneed goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
5. Vul een beboterd bakblik met de mengeling en druk goed aan.
6. Bak goudbruin en gaar in 40 à 50 minuten.
7. Werk af met wat extra pijnboompitten en basilicumblaadjes.
)
kippengehakt
8
39
6
99
kg
look
Spanje
0
85
stuk
courgettes
Spanje
15% KORTING
op dagprijs
9