SPAR folder - 01/02 - 28/02/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 23 *

thumbnail - SPAR-aanbieding - 01/02/2023 - 28/02/2023 -  producten in de aanbieding - Wasa, spinazie, avocado, citroen, carpaccio, zalm, zalmcarpaccio, crème, kandijsuiker, sojasaus, arachideolie, citroensap, sherry, keukenpapier, keukenrollen. Pagina 23.
23 / 101

* Geldig in volgende winkels SPAR

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
special Gewokte spinazie met carpaccio van zalm, unagi en wasabi 2 personen . 35 min 100 g Spar zalmhaasje 150 g Spar spinazie 1 avocado 1 kl wasabi 1 citroen 1 el Spar sesamzaadjes 1 el Boni droge uitjes ½ norivel Boni sesamolie Boni arachideolie unagisaus: 100 ml sherry 100 ml Boni sojasaus 50 g bruine kandijsuiker ¼ blokje visbouillon Unagisaus Deze zoete Japanse saus wordt vaak bij paling geserveerd. Wedden dat ze ook bij deze zalmcarpaccio heerlijk smaakt? 1. Unagisaus: breng de sherry aan de kook met de sojasaus, bruine kan­ dijsuiker en het visbouillonblokje. Laat sudderen tot een stroperige saus. Haal van het vuur en laat afkoelen. Bewaar in een spuitzak. 2. Pel de avocado en verwijder de pit. Mix met de wasabi, enkele druppels citroensap, zwarte peper en zout tot een smeuïge crème. Bewaar in een spuitzak. 3. Rooster de sesamzaadjes roerend goudbruin in een pan zonder vet­ stof. Stamp met de droge uitjes fijn in een vijzel. 4. Verhit wat arachideolie in een pan. Scheur het norivel in grove stukken, leg in de warme olie en laat slinken. Schep uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout. 5. Snij de zalm in flinterdunne plakjes. 6. Verhit 1 el sesamolie in een pan en roerbak de spinazie tot die geslonken is. Kruid met zwarte peper en zout. 7. Schik de spinazie op het bord en leg de zalm erop. Spuit er dotjes wasa­ bicrème bij. Strooi wat sesamcrum­ ble op de zalm en leg de gebakken nori erlangs. 8. Teken met unagisaus een hartje op het bord en serveer. 23

Andere folders SPAR

Net binnengekomen folders