D
eze
editie staat volledig in het teken
van ons jubileum. Want ons magazine bestaat
20 jaar en dat vieren we op verschillende
manieren. Zo nodigden we drie teams uit om klassieke
én verrassende gerechten op tafel te toveren met
onze
chef Michaëla (p. 31). We gingen langs
bij verschillende Spar ondernemers (p. 10)
en maakten vijf prachtig versierde taarten
(p. 69). En we tonen je hoe je de allermooiste
taart van al, onze mooie cijfertaart van op de
cover, ook zelf kan maken (p.96).
14
Veel
plezier,
Elin en Kristof van Spar Mechelen,
en alle andere Spar ondernemers
Doordeweeks
14
58
62
66
69
seizoentjes
snel klaar: baghrir
dubbelop: mac & cheese
restjesdag: bloemkool
5x groot feest
Lekker weekend
31
83
88
94
96
special: 20 jaar
kinderkeuken: paashaascake
de wereld rond: scampi’s
familiegeheim: orloffgebraad
bakplezier: cijfertaart
31
Special:
20 jaar
plezier
Leesvoer
9
10
13
23
25
76
99
103
104
4
bewust
ons vak, onze passie
teler in de kijker
kaas: Westmalle
Spar
passioneel product: oesterzwammen
Spar ondernemer: Spar Mechelen
Spar wijnweken
wijntip: Pampano Rueda
minder bekende pils
58
69