Valentijnsdag - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Valentijnsdag. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Valentijnsdag wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Valentijnsdag. Geniet optimaal van Valentijnsdag met Uw Folder.

Actuele folders

Valentijnsdag - Winkels

Valentijnsdag

Valentijnsdag (ook wel Sint-Valentijnsdag genoemd), is een dag die volledig in het teken staat van de liefde. Het is een dag waarop geliefden iets speciaals doen voor elkaar en aan elkaar denken doormiddel van bijvoorbeeld cadeaus, bloemen of een valentijnskaart met daarin mogelijk meerdere prachtige gedichten. In het jaar 496 riep Paus Gelasius de datum 14 februari uit tot de dag van de Heilige Sint Valentijn. Sint Valentinus was bisschop in Italië en hielp de armen, ouderen en kwetsbaren in de maatschappij. Wanneer hij deze mensen opzocht, nam hij altijd een bloemetje mee. Ook jonge paren schonk de bisschop een mooie bloem als symbool van trouw en genegenheid.

Ook zijn er verschillende bekende Valentijns zoals bijvoorbeeld Dhaenens, Driessen, Overeem.

Een happy Valentijn is voor iedereen verschillend. De een verwacht prachtige teksten, de ander heeft liever cadeaus, bloemen en soms verwachten ze dat de partners flink aan het knutselen zijn geweest, maar een romantisch bezoek aan een restaurant is natuurlijk ook altijd goed. Wil je een van je ouders vertellen dat je van ze houdt op deze dag, maak dan bijvoorbeeld een mooie kleurplaat. Er zijn genoeg ideeën online te vinden om Valentijnsdag voor jouw partner er een te maken om nooit te vergeten.

Aanbod tijdens Valentijnsdag

De betekenis van Valentijnsdag is commercieel gezien ook heel belangrijk. Grote winkelketens zoals Carrefour, Lidl of ALDI hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op deze dag van de liefde. Naast kaarten, parfums en bosjes bloemen, valt er onder de bestverkopende artikelen natuurlijk ook elektronica en verzorgingsmiddelen. Ook online fashion winkels zoals C&APrimark en anderen proberen in aanloop naar deze dag de consumenten te interesseren in hun aanbod. Zij bieden tijdens deze tijd hun artikelen aan met een mooie korting om daar je partner mee te verrassen. De meest verkopende artikelen zijn hoe dan ook Valentijnskaarten en bloemen. 

Valentijnsdag inkopen

Kijk goed rond naar wat er allemaal in de aanbieding is. Dat is de manier om je partner te verrassen met leuke en attente cadeaus voor een goedkope prijs. UW Folder biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de folders die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Probeer niet nog de laatste seconde een bosje bloemen te kopen, kijk juist eerst even op onze website en zorg dat je jouw partner op de best mogelijke manier kunt verrassen.

Net binnengekomen folders