Wibra winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Wibra, inclusief de locaties van Wibra en de normale openingstijden van Wibra. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Wibra.


Wibra folders
Wibra folders
Wibra folders

OVER WIBRA

De keten Wibra bestaat al sinds 1956 en is van Nederlandse oorsprong. Ze dankt haar naam aan de afkorting Wierdsma & Braam. Deze winkelketen verkoopt vooral kleding. Verder worden er ook textiel, schoonmaakartikelen, schrijfgerei, snoepgoed, speelgoed en cosmetica aan de klanten aangeboden. Wibra bevindt zich in het discount-segment en heeft winkels in Nederland en België. In België zijn er onder andere vestigingen in Genk, Gent, Leuven en Oostende.

Iedere week brengt Wibra een folder uit waarin de nieuwe aanbiedingen worden voorgesteld aan de klant. De folder van deze week kan heel wat andere kortingen bevatten dan de folder van volgende week. Door steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste folder kunt u aankopen doen aan voordelige tarieven. Ook staan hier steeds acties in zoals de spaaractie van Rode Duivels-stickers die u kunt verzamelen dankzij uw aankopen bij Wibra.

Ook online shoppen is mogelijk. Dit kunt u doen via https://wibra.eu/nl. Hier wordt de folder steeds beschikbaar gesteld zodat u kunt genieten van de meest actuele en kwaliteitsvolle aanbiedingen. Het assortiment wordt in de volgende categorieën ingedeeld.

  • School: bijvoorbeeld schoolagenda’s, pennenzakken en cursusblokken
  • Dasty: Alle soorten kuisproducten van het merk Dasty
  • Dames: bijvoorbeeld slipjes, boxers en singlets
  • Kinderen: bijvoorbeeld jeansbroeken en sokken voor jongens en meisjes
  • Baby: bijvoorbeeld rompers, voedingsflessen en voedingsspenen
  • Textiel: bijvoorbeeld boxers, slipjes en handdoeken
  • Huis & tuin: bijvoorbeeld tuinbeeldjes, bakplaten en cakevormen

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ WIBRA WINKELEN

  • Uitgebreid assortiment: Wibra verwent haar klanten met een uitgebreid assortiment dat kan gaan van speelgoed en handdoeken tot breiwol en elektrische sigarettenmakers.
  • Voordelige prijzen: De winkelketen wil al haar klanten de gelegenheid geven om kwaliteitsvolle en stijlvolle inkopen te doen aan een minimale prijs. Iedereen verdient namelijk de mooiste kleren!

LOCATIE EN OPENINGSUREN

De filialen van Wibra zijn iedere week open vanaf maandag tot en met zaterdag. Op maandag duren de openingsuren vanaf 11 tot 18 uur. Dinsdag tot en met donderdag zijn de winkels open vanaf 9 tot 18 uur. Op zaterdag is dit vanaf 9 tot 21 uur. Meer informatie rond locaties en openingsuren van Wibra-winkels kunt u vinden via https://wibra.eu/nl.