Zalando informatie

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Zalando.


Zalando folders
Zalando folders
Zalando folders

Over Zalando
Zalando is een Duits e-commercebedrijf waarvan de webshop in 2008 werd opgericht. Zalando verkocht eerst schoenen, kleding en modeaccessoires en later werd het assortiment uitgebreid met schoonheids- en verzorgingsproducten. Op dit moment bedienen ze klanten in meer dan vijftien landen in Europa. Ze hebben producten voor dames, heren en kinderen.

Wat zijn de sterke punten van Zalando?

  • In het begin was Zalando vooral bekend om hun gratis verzending. Ook al vindt u dit heden ten dage bij meerdere webshops, gratis verzending blijft een sterk punt. Ook retourzendingen zijn gratis en u heeft het recht om de producten gedurende maar liefst 100 dagen terug te zenden.
  • Het aanbod is zeer uitgebreid. Dat merkt u pas echt als u naar de website van Zalando gaat. U vindt er zowel bekende als minder bekende merken terug.
  • Zalando verkoopt aan zeer betaalbare prijzen.
  • Zalando is zeer transparant. Wanneer u bestelt, ziet u naast de prijzen ook onmiddellijk de voorziene levertijd. Op welke pagina van de website u ook zit, onderaan vindt u telkens alles over betalen, retourzending en de transporteurs waarmee wordt gewerkt. Op de FAQ-pagina vindt u heel wat informatie terug en ziet u al een aantal van uw vragen beantwoord.
  • De website is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de vele filters.
  • De webshop van Zalando biedt heel wat tools aan waarmee u inspiratie opdoet. Zo vindt u via 'get-the-look' in het lookbook bijvoorbeeld stylingtips voor een casual, feestelijke of trendy outfit. Of als u fan bent van een bepaald merk, vindt u het onmiddellijk terug. U vindt ook snel de populaire categorieën. Via dezelfde get-the-look-knop kunt u zelfs gepersonaliseerde styling laten doen.
  • Het aanbod van Zalando is zeer actueel. Er komen met de regelmaat van de klok nieuwe producten bij.
  • Ze geven regelmatig aanzienlijke kortingen en u kunt er cadeaubonnen kopen.


Uw bestelling plaatsen en/of contact opnemen met Zalando
U plaatst uw bestelling online. Als u vragen heeft over een bepaald product, over leveringen of retourzendingen, kunt u gratis terecht op het nummer van de klantendienst en dit elke dag tussen 08.00 en 22.00 uur. Zalando is ook per mail of per fax te bereiken.