ZARA winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over ZARA, inclusief de locaties van ZARA en de normale openingstijden van ZARA. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief ZARA.


ZARA folders
ZARA folders
ZARA folders

Over de geschiedenis van ZARA
In 1975 opende de Spanjaard Amancio Ortega Gaona zijn eerst winkel in La Coruña, Spanje. Hij noemde zijn winkel ZARA. ZARA is sindsdien uitgegroeid tot een wereldtopper met wereldwijd meer dan 2.000 filialen. Het is intussen een dochterfirma van het bedrijf Inditex dat op de beurs is genoteerd. Onder dit bedrijf valt ook ZARA Home, producent en verkoper van huishoudtextiel en producten voor binnenhuisinrichting.

Waar liggen de sterktes van ZARA?

  • ZARA heeft als filosofie ‘fast fashion’. Ze creëren snel nieuwe mode voor dames, heren en kids en willen de nieuwste collecties zo snel mogelijk in de winkel brengen. Jaarlijks betekent dit dat ZARA maar liefst +/- 16.000 nieuwe ontwerpen op de markt brengt. Ga dus regelmatig een kijkje nemen op de website, het aanbod wordt vaak vernieuwd. Elke week vindt u ook andere kleding of producten die in de schijnwerpers worden gezet. Het is een makkelijke manier om bij te blijven met de laatste modetrends.
  • ZARA is te vinden op sociale media zoals Twitter, Facebook en Instagram.
  • U koopt online of in de winkel. De producten zijn via beide kanalen te verkrijgen. Zoekt u specifieke hoedjes of sokjes voor uw baby, hippe kleedjes voor uzelf, producten uit de outlet of wilt u genieten van kortingen, zoals die op Black Friday? Zowel online als in de winkels wordt u uitgebreid geïnformeerd.
  • ZARA maakt het u makkelijk. Dankzij een aantal filters zoekt u gericht en vindt u snel dat ene kleding- of decoratiestuk waar u al zolang naar op zoek bent.
  • Omruilen en retourneren gaat zeer makkelijk en zonder problemen. Retourneren kan gratis binnen de 30 dagen na de aankoop en annuleren kan tot de dag van verzending.
     

Waar vindt u ZARA en wat zijn de openingsuren?
U vindt Zara in grote steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent. Ook in andere steden zoals Hasselt, Maastricht, Luik (Liège), Leuven en Brugge zijn er filialen van Zara. Op de website vindt u snel of er al dan niet een winkel bij u in de buurt is. Daarnaast vindt u per winkel de openingsuren terug. Uiteraard is de webshop altijd te bereiken.