ZARA winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over ZARA, inclusief de locaties van ZARA en de normale openingstijden van ZARA. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief ZARA.


ZARA folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

Over de geschiedenis van ZARA
In 1975 opende de Spanjaard Amancio Ortega Gaona zijn eerst winkel in La Coruña, Spanje. Hij noemde zijn winkel ZARA. ZARA is sindsdien uitgegroeid tot een wereldtopper met wereldwijd meer dan 2.000 filialen. Het is intussen een dochterfirma van het bedrijf Inditex dat op de beurs is genoteerd. Onder dit bedrijf valt ook ZARA Home, producent en verkoper van huishoudtextiel en producten voor binnenhuisinrichting.

Waar liggen de sterktes van ZARA?

Waar vindt u ZARA en wat zijn de openingsuren?
U vindt Zara in grote steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent. Ook in andere steden zoals Hasselt, Maastricht, Luik (Liège), Leuven en Brugge zijn er filialen van Zara. Op de website vindt u snel of er al dan niet een winkel bij u in de buurt is. Daarnaast vindt u per winkel de openingsuren terug. Uiteraard is de webshop altijd te bereiken.

Net binnengekomen folders

Winkels - kleding