H&M winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over H&M, inclusief de locaties van H&M en de normale openingstijden van H&M. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief H&M.


H&M folders
H&M folders
H&M folders

H&M, al decennialang een vast gegeven in de modewereld
De oorsprong van H&M moet worden gezocht in de Zweedse modewereld van de jaren ’40 van de vorige eeuw. De oprichters volgden het voorbeeld van de Verenigde Staten, waar kledij voor dames, heren en kinderen in grote hoeveelheden en aan lage prijzen werd aangeboden. Deze formule kende een enorm succes. In 2004 werd maar liefst het 1000ste filiaal opgericht. Nu hebben ze reeds meer dan 5.000 filialen in meer dan 70 verschillende landen. Niet alleen in Europa en België breidde H&M uit, ze veroverden ook de markt in China, Japan, Rusland en het Midden-Oosten. Ondertussen heeft H&M het aanbod uitgebreid met producten voor binnenhuisinrichting, namelijk met hun afdeling H&M Home.

Wat maakt H&M bijzonder t.o.v. andere winkels en webshops?

  • H&M werkt samen met topontwerpers zoals Karl Lagerfeld en Stella McCartney. Kleding van topniveau wordt hierdoor beschikbaar voor het grote publiek. Het aanbod van H&M is gevarieerd en enorm groot. U merkt dit wanneer u de website onder de loep neemt.
  • In België vindt u winkels over het gehele land. Woont u in Gent, Namen (Namur) of Brussel (Brussels)? Dan vindt u er zelfs meerdere winkels van H&M terug. Maar ook in andere steden zoals bijvoorbeeld Maastricht, Brugge, Hasselt, Leuven of Olen vindt u gegarandeerd een H&M-winkel.
  • Als u als klant een account aanmaakt via de website, krijgt u speciale deals, kortingen en bonusvouchers aangeboden.
  • Met de handige app van H&M kunt u een ‘visual search’ doen op basis van eigen foto’s of scans. H&M brengt voorstellen uit in functie van uw stijl. Zoekt u een bepaalde bikini of heeft u zwangerschapskleding gezien die u wilt aankopen? U ziet online of een bepaald item al dan niet in een bepaalde winkel op voorraad is.
  • Op de website staan praktische tips om uw kleding optimaal te onderhouden.

Verschillende locaties en openingsuren

Op de website kunt u een winkel zoeken in uw buurt. U krijgt onmiddellijk de openingsuren, het adres en zelfs een routebeschrijving te zien. Als u vragen heeft, staat de klantenservice voor u klaar. Via de website vindt u de uren terug waarop de klantendienst bereikbaar is.