Colruyt folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Colruyt, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Colruyt, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Colruyt, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Colruyt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Kies uw winkel  
Folders zijn mogelijk niet in alle lokale winkels geldig.
 

Colruyt gaat nog altijd voor goedkoopst

Als u koopt bij Colruyt bent u zeker van de scherpste prijzen. Dit geldt ook als u online koopt. Daarnaast komt Colruyt om de twee weken met acties op de proppen. De folder met aanbiedingen zet een bepaalde productcategorie in de kijker, maar stelt ook alle andere producten voor die op dit moment in promotie zijn. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat u naar wijn in promotie zoekt, maar dat u dan ontdekt dat ook pellets met een grote korting te verkrijgen zijn. Neem met andere woorden altijd zorgvuldig de catalogus van Colruyt door en bekijk alle producten. Zo doet u vaak grote besparingen. Naast de reclamefolder met hun voornaamste promoties vindt u er ook informatiefolders. Zo is er bijvoorbeeld een folder met de nieuwe producten die u bij Colruyt aantreft. Het aanbod van Colruyt wordt namelijk constant vernieuwd en geëvalueerd. Bekijk hier regelmatig het aanbod en ontdek er de promoties en acties!
 

Laat u inspireren en maak het uzelf gemakkelijk

Colruyt wil het u graag gemakkelijk maken en daarom stellen zij een inspirerende folder ter beschikking. In deze folder vindt u tips om uw huishouden nog beter te organiseren en uw aankopen op uw recepten af te stemmen. Extra eenvoud nodig? Dan vindt u bij Colruyt om de twee weken een folder met een weekmenu voor de eerstkomende twee weken. Colruyt zorgt niet alleen voor uw gemak want ook uw gezondheid staat voorop. Seizoensgroenten eten betekent vers eten. Daarom vindt u om de twee weken een folder met een promo die focust op een bepaalde groente. Colruyt heeft bovendien aandacht voor producten van onze eigen bodem. Zo vindt u er onder meer een folder met promoties voor Belgische kazen. U ontdekt er producten die u misschien nog niet kende en bij bepaalde producten ziet u ook onmiddellijk de geldende kortingen.

Colruyt-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels