Delhaize folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Delhaize, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Delhaize, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Delhaize, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Delhaize, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Zeg ja tegen de deals van Delhaize

Van zodra u op de homepagina van Delhaize komt, krijgt u een selectie van producten waarop enorme kortingen van toepassing zijn. Iedere donderdag komt Delhaize met nieuwe promoties en allicht zal de folder deze week opnieuw de moeite zijn. De acties en de kortingen, die soms tot wel 50% bedragen, zijn telkens duidelijk aangegeven. Het aangename aan deze folder is dat u rechtstreeks vanuit de reclamefolder de producten in uw winkelmandje kunt plaatsen. Hetzelfde geldt voor de zeer uitgebreide folder van het wijnfestival. Hierin vindt u alle mogelijke wijnen, inclusief de populaire rode en witte wijnen, wijn zonder alcohol, port en heerlijke champagne. Al deze wijnen staan tijdelijk in promo. U hoeft zich geen zorgen te maken: niet alleen geldt de folder deze week, maar evengoed is deze folder volgende week en zelfs een hele maand geldig. Zo kunt u rustig uw keuze maken.
 

Laat u inspireren door het Delhaize-magazine

Om de twee maanden verschijnt bij Delhaize het Hallo goebezigers!-magazine. Hierin vindt u recepten, weetjes over seizoensgroenten of informatie over leveranciers van Delhaize. Er wordt aandacht besteed aan gezonde voeding en gezond leven. En dat voor iedereen die goed bezig is.

Op de pagina 'Plat national' vindt u wekelijks een gerecht dat in promotie staat. De ingrediënten staan mooi gerangschikt, direct onder het recept, en u ziet onmiddellijk de bijhorende kortingen. Of zoek eens een van de vele lekkere barbecuerecepten op!
 

Kies voor een Delhaize Plus-kaart en kies uw Delhaize-winkel

Er bestaan verschillende Delhaize-winkels, zoals AD Delhaize en Proxy Delhaize. Misschien heeft u een voorkeur voor de ene of de andere Delhaize-winkel? Onder de winkelsknop op de Delhaize-website vindt u een landkaart waarop alle winkels van Delhaize zijn aangegeven. Vergeet vooral uw Delhaize Plus-kaart niet. Ze is zowel in AD Delhaize, Shop & Go als Proxy Delhaize geldig. En bovendien krijgt u per week vier persoonlijke eDeals die u zowel online als in de winkels kunt gebruiken.

Delhaize-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels