Action winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Action, inclusief de locaties van Action en de normale openingstijden van Action. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Action.


Action folders
Action folders
Action folders

OVER ACTION

Iedereen is wel bekend met het bedrijf genaamd Action. Wat maar weinigen weten over het Nederlandse bedrijf, is dat deze in het jaar 1993 is ontstaan als een klein winkeltje in Enkhuizen te Noord-Holland. Geleidelijk aan groeide deze uit tot een enorm populaire winkelketen die zelfs internationaal is doorgegroeid. Momenteel bezit Action welgeteld 1387 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Frankrijk en Polen.

Action ontstond als een non-food-discountwinkelketen. Ondertussen is dit grotendeels nog steeds zo. Maar op dit moment biedt het bedrijf ook eten en drinken aan. Zo zijn er frisdranken, thee, zoetwaren en snacks in de winkel te ontdekken!

Naast een assortiment van 1500 vaste artikelen, wil Action haar klanten voortdurend verrassen met vernieuwende aanbiedingen. Deze passen binnen het lage prijs assortiment, die natuurlijk niet onderdoen op vlak van kwaliteit. Ook deze is voortreffelijk.

Indien u graag meer informatie wenst te lezen in verband met speciale acties en promoties, kunt u de website raadplegen via https://www.action.com/nl-be.

Weekacties en recente aanbiedingen zijn hierop beschikbaar. Deze aanbiedingen kunnen gaan van zwembaden, partytafels en vuurwerkstokjes tot pasta, Senseo en SeatZac

Door u gratis te abonneren op Action’s nieuwsbrief zal u geen enkele aanbieding mislopen. Eens u de uitgebreide folder van deze week hebt overlopen, is die van de volgende week reeds op weg naar u.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ ACTION WINKELEN

  • Verkopers en service: Action medewerkers helpen u met veel plezier aan de juiste informatie over de winkel en haar producten.
  • Groot assortiment: Duizenden waardevolle producten voor een lage prijs. We bezitten een vast assortiment én tegelijkertijd weten we je te verrassen met nieuwe producten.
  • Maak je eigen online verlanglijstje:  Stel je eigen cadeaulijst samen zodat anderen weten wat voor je te kopen!
  • Weekacties: Geniet wekelijks van een tal van kortingen bij ons.

LOCATIE EN OPENINGSUREN

De Vlaamse winkels van Action situeren zich in Antwerpen, Kontich, Hasselt en Leuven.

Bezoek https://www.action.com/nl-be om uw dichtstbijzijnde winkel te vinden. De winkels zijn wekelijks geopend vanaf maandag tot en met zaterdag, steeds van 9u30 tot 18u30. Bekijk Action’s website voor meer gedetailleerde informatie.