Kruidvat - folder, aanbieding, promoties

Kruidvat (NL)

Kruidvat-aanbieding - 25.2.2020 - 8.3.2020 - producten in de aanbieding - maquillage, mascara, deken, happy socks, make-up, powder.

Geldig tot

25.2. - 8.3.2020
Geldig in alle winkels Kruidvat

Kruidvat (FR)

Kruidvat-aanbieding - 25.2.2020 - 8.3.2020 - producten in de aanbieding - banane, bouteille, couverture, elseve, intercalaire, shampooing, maquillage, liquide vaisselle, levure, happy socks.

Geldig tot

25.2. - 8.3.2020
Geldig in alle winkels Kruidvat

Kruidvat (FR)

Kruidvat-aanbieding - producten in de aanbieding - oral b, sensodyne, sante.
Geldig in alle winkels Kruidvat

Kruidvat (NL)

Kruidvat-aanbieding - producten in de aanbieding - oral b, sensodyne, charcoal.
Geldig in alle winkels Kruidvat
Op deze pagina vindt U 6 de huidige folders van Kruidvat, die geldig zijn tot 12.4.2020. In deze folders kunt U speciale aanbiedingen en kortingen vinden, voornamelijk op producten in de categorie Drogisterij en parfumerie, met name: gamma, vitamine, sante, oral b, mineralen, tandpasta, crème, supplementen, zwangerschap, nivea, welke U kunt kopen bij 285 winkels in Brussel, Antwerpen, Gent, Charleroi, Luik, etc. Als U geïnteresseerd bent in kortingen, promoties en speciale aanbiedingen bij andere winkels, zie dan de acties van een van de volgende 117 detailhandels wiens folders beschikbaar zijn op Uw-folder.be. U kunt ook een kijk nemen in het archief van Kruidvat om 99 folders die niet langer geldig zijn te aanschouwen.