Hema winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER HEMA

HEMA is een keten van warenhuizen ontstaan in Nederland. Haar winkels bevinden zich in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en de Verenigde Arabische Emiraten. In de nabije toekomst zal HEMA haar buitenlandse vestigingen HEMA Amsterdam gaan heten.

De warenhuizen beschikken over een groot aantal producten voor dagelijks gebruik. Dit kan gaan van handdoeken, pyjama’s en crème brûlée’s tot taartroosters, bakringen, inlegzolen, stoelhoezen en punnikklosjes. De aanbiedingen in de folder bevatten buiten een steeds vernieuwende catalogus. Deze reclamefolder vertoont promoties en acties die in de catalogus gaande zijn.

Naast materiële producten, is het ook mogelijk om tickets voor de Efteling te kopen bij HEMA, aan een voordelige prijs. Ook kun je in deze winkelketen een fotoalbum aan laten maken of om je foto’s hier te printen.

Een zeer populair onderdeel van HEMA is het feit dat klanten, naast shoppen, hier ook kunnen komen ontbijten en lunchen. In de kleinere filialen is er een lunchroom aanwezig, waar je iets kunt komen drinken of kunt komen genieten van een heerlijke lichte maaltijd. In vijf grote HEMA-winkels in Nederland en België (onder andere in Brugge) bestaat, sinds 2017, het concept ‘Lekker HEMA’. Hier wordt een speciaal aanbod van voedingsmiddelen aangeboden aan de klanten, zoals ter plaatse gemaakte pizza’s.

Voor klanten die ervan houden om prijzen te winnen uit het assortiment van HEMA, zij kunnen deelnemen aan het prijzenspel! Via de Facebook-pagina van HEMA maak je kans op mooie prijzen en/of kortingen door simpelweg een leuk ballonnenspel te spelen.

HEMA verwent haar klanten met zoveel plezier. Door belcheques te sparen en deze vervolgens via de website https://www.hema.com/nl-be te verzilveren, kunt u samen met uw partner en/of gezin genieten van een HEMA weekend- of midweekvoucher.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ HEMA WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

De Hema-winkels zijn iedere maandag tot en met zaterdag geopend van 9 tot 18 uur.

Net binnengekomen folders
Winkels - andere