Torfs winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER TORFS

In 1948 werd de eerste Schoenen Torfs-winkel opgericht in Vlaanderen. De Belgische schoenwinkelketen bezit momenteel meer dan 70 vestigingen, verspreid over heel Vlaanderen. Onder andere in Bree, Eeklo, Ieper en Oostende zijn er vestigingen van de winkelketen.

Wouter Torfs is momenteel de eigenaar van het bedrijf. Hij kreeg al heel wat prijzen. Zijn meest overweldigende prijzen waren die in 2007 als “Beste werkgever van België” voor bedrijven met minder dan 500 werknemers. In 2010, 2011, 2012, 2014 en 2015 kreeg Schoenen Torfs dezelfde titel voor bedrijven van meer dan 500 werknemers. En in 2019 werd het bedrijf bekroond tot beste werkgever van Europa. Deze Belgische winkelketen heeft duidelijk al heel veel bereikt!

De catalogus van Schoenen Torfs zijn erg uitgebreid. Deze bevat sandalen, sneakers en kinderschoenen van merken als Ted Baker en Gabor.

In de folder online zijn heel wat aanbiedingen en acties te vinden. De prijzen tijdens de solden kunnen erg laag en aanlokkelijk zijn. Ze lopen tot zeventig procent korting! Op de website https://www.torfs.be/nl/home staan ook steeds schoenen tentoongesteld in de outlet. Aan deze schoenen wordt gemakkelijk tien tot zestig procent korting gegeven. Niet te missen dus!

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ TORFS WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Schoenen Torfs haar winkels zijn iedere dag geopend buiten op dinsdag. De openingsuren duren steeds vanaf 9u30 tot 18u30. Alleen op zondag duren de openingsuren vanaf 10 tot 18 uur. Voor meer informatie over Torfs en haar winkeladressen kunt u terecht via de website https://www.torfs.be/nl/home.

Net binnengekomen folders
Winkels - schoenen