Zeeman winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Zeeman, inclusief de locaties van Zeeman en de normale openingstijden van Zeeman. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Zeeman.


Zeeman folders
Zeeman folders
Zeeman folders

OVER ZEEMAN

De Nederlandse winkelketen heet voluit Zeeman textiel Supers. Haar eerste winkel werd in 1967 geopend in Alphen aan den Rijn. Deze groeide al snel uit tot een succes, waardoor de opening van heel wat winkels volgden. Momenteel bestaan er 1 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. In België is Zeeman in talloze regio’s terug te vinden, onder andere in Genk, Gent, Hoboken en Turnhout.

Mensen herkennen de populaire Zeemanwinkels aan het symbool van de matroos in gele, blauwe en grijze kleuren. De winkels zijn eenvoudig bekleed. Veel artikelen als kleding in de winkel liggen los in metalen bakken, als op een markt.

Het motto van de Zeemanketen luidt als volgt: “kwaliteit voor een lage prijs”. Dit kenmerk wordt in iedere slogan door de tijd heen herkend. Enkele reclameleuzen waren:

  • Zeeman kleedt je voor een beetje
  • Je zou wel gek zijn als je meer betaalde
  • Wie slim winkelt, koopt bij Zeeman
  • Altijd scherp, Zeeman
  • Heel Nederland loopt binnen bij Zeeman
  • Zeeman, zo eenvoudig kan het zijn

Zeeman biedt iedere week nieuwe aanbiedingen aan. In de folder van deze week staan andere dan die in de andere week. Het assortiment is, naast in de winkels, ook via de webshop te bekijken. Deze catalogus gaat van babyartikelen, speelgoed en oefenbroekjes tot wol, Happy Socks en tochtrollen.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ ZEEMAN WINKELEN

  • Kwaliteit voor een lage prijs: Bij Zeeman vindt u de beste producten aan de laagste prijs. Fantastisch!
  • 30 dagen bedenktijd: Geen nood om te twijfelen om uw aankoop. Moest u zich toch bedenken en een aangekocht product willen terugbrengen in de winkel, heeft u tot dertig dagen na aankoop om het voorwerp terug naar de winkel te brengen en alsnog uw geld volledig terugbetaald te krijgen.
  • Levering binnen twee werkdagen: Een bestelling kunt u al binnen de twee werkdagen bij u thuis geleverd krijgen of in de winkel ophalen.
  • Gratis verzending vanaf vijftig euro: Bij aankoop van een bedrag van vijftig euro of meer hoeft u geen verzendingskosten meer te betalen. Wat voordelig!

LOCATIE EN OPENINGSUREN

De winkels van Zeeman zijn van maandag tot en met zaterdag open. Maandag tot en met vrijdag duren de openingsuren vanaf 9 tot 17u30. ’s Zaterdags blijven deze winkels slechts open tot 17 uur. Via https://www.zeeman.com/nl vindt u terug op welke locaties er zich Zeemanwinkels bevinden.