Eldi winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Eldi, inclusief de locaties van Eldi en de normale openingstijden van Eldi. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Eldi.


Eldi folders
Eldi folders
Eldi folders

OVER ELDI

Bent u op zoek naar een winkel die zich specialiseert in de verkoop van huishoudelijke apparaten en/ of multimedia? Dan is Eldi dé winkel voor u!

Eldi is een Belgische winkelketen die in 1972 werd opgericht. De winkels zijn enkel en alleen gevestigd in België, onder andere in Beringen, Lokeren en Oostende. De winkelketen richt zich op de verkoop van huishoudelijke apparaten en multimedia. Eldi’s leuze luidt “Eldi, de elektrospecialist bij u in de buurt!” Overtuigender en gepassioneerder klinken kan haast niet. Dit is dé ideale winkel om uw apparaten bij aan te kopen, en u ook nog eens vertrouwd te voelen in de producten die u koopt.

Iedere maand brengt Eldi een nieuwe folder uit waarin de winkelketen haar gamma voorstelt én promoties aan haar klanten wilt aanbieden.  De solden in de Eldi-winkels, ook die tijdens Black Friday, kunnen zeer voordelig oplopen dus het is een aanrader om hier even een kijkje naar te nemen. Indien u het verkiest om de folder en kortingsbonnen online te raadplegen, dan is dit mogelijk via https://www.eldi.be/nl.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ ELDI WINKELEN

  • Uitgebreid assortiment gericht op huishoudelijke apparaten en multimedia: Eldi biedt heel veel nuttige en kwaliteitsvolle producten aan haar klanten aan die jarenlang goed blijven werken, zoals groot en klein elektro, tv’s, tablets, droogkasten, wasmachines en diepvriezen.
  • Fantastische hulp en adviseringen van werknemers: Zij staan iedere werkdag voor je klaar om je te helpen met alle hulp of antwoorden die u zoekt.
  • Eldi biedt steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding: De winkelketen wil aan iedereen de hoogst mogelijke kwaliteit bieden die in balans staat met de prijs die ze ervoor vraagt. Want iedere klant verdient optimaal werkende producten die betaalbaar zijn.
  • Voortdurend geschenken en promoties te krijgen: U kunt in de winkels én op de website steeds kortingsbonnen terugvinden op een verschillende hoeveelheid aan producten. Verder kunt u gedurende een lange periode ook op heel wat producten binnen Eldi’s assortiment garantie verschaffen. Fantastisch!

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Eldi opent zes dagen per week haar deuren voor haar geliefde klanten. Maandag tot zaterdag is dit van 10 tot 18 uur. Iedereen heeft nood aan een lunchpauze, ook Eldi haar medewerkers. Daarom is de winkel steeds even gesloten vanaf 12u30 tot 13u30. Als u graag specifieke adressen van Eldi-winkels te weten wilt komen, kunt u hiervoor terecht via de website https://www.eldi.be/nl.