Eldi - folders, winkels en openingstijden

Eldi folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ELDI

Bent u op zoek naar een winkel die zich specialiseert in de verkoop van huishoudelijke apparaten en/ of multimedia? Dan is Eldi dé winkel voor u!

Eldi is een Belgische winkelketen die in 1972 werd opgericht. De winkels zijn enkel en alleen gevestigd in België, onder andere in Beringen, Lokeren en Oostende. De winkelketen richt zich op de verkoop van huishoudelijke apparaten en multimedia. Eldi’s leuze luidt “Eldi, de elektrospecialist bij u in de buurt!” Overtuigender en gepassioneerder klinken kan haast niet. Dit is dé ideale winkel om uw apparaten bij aan te kopen, en u ook nog eens vertrouwd te voelen in de producten die u koopt.

Iedere maand brengt Eldi een nieuwe folder uit waarin de winkelketen haar gamma voorstelt én promoties aan haar klanten wilt aanbieden.  De solden in de Eldi-winkels, ook die tijdens Black Friday, kunnen zeer voordelig oplopen dus het is een aanrader om hier even een kijkje naar te nemen. Indien u het verkiest om de folder en kortingsbonnen online te raadplegen, dan is dit mogelijk via https://www.eldi.be/nl.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ ELDI WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Eldi opent zes dagen per week haar deuren voor haar geliefde klanten. Maandag tot zaterdag is dit van 10 tot 18 uur. Iedereen heeft nood aan een lunchpauze, ook Eldi haar medewerkers. Daarom is de winkel steeds even gesloten vanaf 12u30 tot 13u30. Als u graag specifieke adressen van Eldi-winkels te weten wilt komen, kunt u hiervoor terecht via de website https://www.eldi.be/nl.

Net binnengekomen folders
Winkels - elektronica en witgoed