Kruidvat winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Kruidvat, inclusief de locaties van Kruidvat en de normale openingstijden van Kruidvat. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Kruidvat.


Kruidvat folders
Kruidvat folders
Kruidvat folders

De geschiedenis van Kruidvat
In 1975 werd de Kruidvat Holding opgericht die in België bestond uit Kruidvat en ICI Paris XL. Het werd opgericht als een drogisterijketen en in datzelfde jaar werd de eerste Kruidvat-winkel geopend. Ooit bracht Kruidvat ook uitzonderlijke uitgaves van cd’s en boeken op de markt, maar die activiteiten heeft het ondertussen naast zich neergelegd. De Kruidvat Holding werd in 2002 overgenomen door de A.S. Watson Group die op zijn beurt behoort tot de CK Hutchison Holdings Limited, gevestigd in Hongkong en geregistreerd op de Kaaimaneilanden. Nu heeft Kruidvat meer dan 1.200 winkels in België, Nederland en Frankrijk en meer dan drie miljoen klanten.

De voordelen van kopen bij Kruidvat

  • Op de website van Kruidvat krijgt u onmiddellijk een duidelijk overzicht van de acties en promoties die momenteel lopen. Bijvoorbeeld een enorme korting voor zomerproducten of een speciale actie voor pampers. Onder andere de welkom thuis-actie met thuiskomtoppers is telkens heel populair.
  • De website van Kruidvat is zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts een paar muisklikken vult u online uw winkelmandje.
  • U kunt Kruidvat volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter.
  • Kruidvat biedt cadeaukaarten aan voor bijvoorbeeld een babyborrel of een verjaardag.
  • Retourneren kan zonder problemen, ofwel per post of in de Kruidvat-winkel. U krijgt uw geld binnen de 14 dagen na de herroeping terug. Bij Fotoservice gelden andere retourvoorwaarden, bijvoorbeeld voor foto’s of een fotoboek.
  • U koopt er producten van het huismerk Kruidvat. Deze zijn steeds verrassend en altijd voordelig.
  • U hoeft nooit ver te lopen om een Kruidvat-winkel te bezoeken. Uiteraard vindt u winkels in Brussel, Gent, Antwerpen en Luik (Liège), maar ook in kleinere steden zoals Sint-Niklaas, Dendermonde, Leuven, Brugge of Lommel kunt u terecht in een Kruidvat-winkel.

Adressen van de winkels en klantenservice van Kruidvat
Op de website (voor België met extensie BE) vindt u een handige kaart met een overzicht van alle Kruidvat-winkels. Hun adres en openingsuren zijn telkens weergegeven. Op de pagina van de klantenservice vindt u al heel wat antwoorden op uw vragen. Als u nog andere vragen heeft, dan is de klantenservice te bereiken via chat of telefoon. Daarnaast contacteert u Kruidvat via sociale media.