Kwantum - folders, winkels en openingstijden

Kwantum folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER KWANTUM

Kwantum is een winkelketen van Nederlandse oorsprong. Haar vestigingen bevinden zich in Nederland en België. De keten bestaat sinds 1976 en is onder andere te vinden in Kuurne, Roeselare en Zaventem.

De aanbiedingen bestaat uit woonartikelen. De catalogus biedt materiaal aan dat gebruikt kan worden voor wooninrichting. Klanten kunnen een folder verkrijgen tijdens hun bezoek in een van de Kwantum-winkels. Deze simpelweg online bekijken via https://www.kwantum.be is ook een optie.

Het assortiment van Kwantum bestaat onder andere uit behangpapier, lampen, tapijttegels, schoenenkasten, tuinstoelen, bloembakken, potgrond en terrasstoelen.

Het is zeker en vast een aanrader om u aan te melden voor de nieuwsbrief van Kwantum. Door dit te doen ontvangt u automatisch vijf euro korting bij uw eerste aankoop in één van de winkels van Kwantum.

Om specifieke vragen te stellen kunt u steeds terecht in uw meest nabijgelegen Kwantum-winkel. Voor overige vragen of mogelijke moeilijkheden staat de klantenservice steeds voor u klaar. Deze dienst is te contacteren via de website of telefonisch (02-8081894). De telefonische dienst is iedere maandag tot en met vrijdag beschikbaar tussen 8u30 en 17u30 .

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ KWANTUM WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Kwantum-winkels zijn iedere maandag tot zaterdag geopend vanaf 9u30 tot 18 uur. Via de website https://www.kwantum.be kunt u meer informatie vinden over adressen van Kwantums vestigingen.

Net binnengekomen folders
Winkels - meubelen