Leen Bakker - folders, winkels en openingstijden

Leen Bakker folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER LEEN BAKKER

Leen Bakker is een zeer bekende winkelketen die in 1918 ontstaan is in Nederland. Zowel binnen Nederland en België bestaan er vestigingen van. In totaal bestaan er zo’n 170 Leen Bakker-winkels!

De winkelketen haar catalogus bestaat uit meubel- en interieurartikelen. De aanbiedingen zijn zeer uitgebreid. Aan de hand van ‘gewone’ folders is het mogelijk om een deel van het assortiment te bekijken. Via de promotiefolders ontdekt u de solden binnen deze winkels. Het Leen Bakker-krantje geeft een goed beeld over wat haar catalogus te bieden heeft. Benieuwd naar wat Leen Bakker aan te bieden heeft? Voorbeelden van populaire producten zijn deurmatten, paravents, babybedjes, stoelparasollen en tapijten.

Naast in Leen Bakker-winkels uw aankopen te doen, kunt u ook shoppen via de website https://www.leenbakker.be/nl. De website biedt de volledige catalogus aan die ook in de winkels te vinden zijn. Deze wordt ingedeeld in de volgende categorieën:

Via deze website kunt u ook opzoeken op welke artikelen kortingen gegeven worden. Dit is terug te vinden bij het deeltje ‘outlet’ en is het zeker waard om even naar te kijken. Als u interessante artikelen terugvindt, kunt u deze aankopen door ze aan uw winkelmandje toe te voegen.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ LEEN BAKKER WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

De winkels van Leen Bakker zijn zes dagen per week geopend. Maandag tot en met zaterdags zijn deze open vanaf 10 tot 18 uur. Via de website https://www.leenbakker.be/nl kunt u meer informatie vinden over specifieke adressen en meer in verband met Leen Bakker. Er zijn onder andere winkels gevestigd in Dienst, Genk, Olen, Oostende en Roeselare.

Net binnengekomen folders
Winkels - meubelen