ALDI - folders en laatste aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van ALDI, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van ALDI, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van ALDI, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van ALDI, dan bent u hier aan het juiste adres.

Actuele folders

Dichtstbijzijnde
spinner

 Folders zijn mogelijk niet in alle lokale winkels geldig.

 

ALDI, elke dag verrassend eenvoudig

Wanneer u naar de website van ALDI surft, krijgt u al te zien welke aanbiedingen deze week uw hart zullen veroveren. Daarnaast krijgt u bijvoorbeeld acties te zien waarbij u iets kunt winnen. Dergelijke acties en aanbiedingen gelden steeds vanaf een bepaalde dag. Die dag is steeds aangegeven. U krijgt met andere woorden aanbiedingen te zien die nu alvast gelden, maar ook aanbiedingen die er zitten aan te komen.
 

Maak gebruik van de ALDI-reclamefolder

De wekelijkse reclamefolder is makkelijk te doorbladeren. U ziet meteen wat er in reclame staat. De normale prijs, de prijs met korting en het percentage of het soort korting (bijvoorbeeld 1+1-gratis) wordt duidelijk vermeld. Soms lopen de kortingen op tot wel 40%.

U kunt natuurlijk nagaan wat de folder deze week te bieden heeft, maar daarnaast kunt u alvast ook even spieken en nagaan wat de folder van volgende week in petto heeft. Zo heeft u altijd een idee van welke producten u nu echt wel moet kopen.

De folder van de week geeft zowel de kortingen aan als producten die rond een bepaald thema draaien of producten die te maken hebben met een bepaalde periode van het jaar. Op de prijsverlagingen-pagina vindt u nogmaals een overzicht van de actuele prijsverlagingen. En ook de kortingen van de vorige maanden vindt u hier nog eens terug. Zo kunt u transparant vergelijken.
 

Kwaliteit aan lage prijzen

ALDI heeft niet alleen zijn eigen merken in huis, maar ook een assortiment A-merken. En iedereen kent ondertussen al het huismerk Medion, meermaals geroemd voor de uitstekende kwaliteit en de lage prijs. Al deze merken worden regelmatig in de brochure met promoties opgenomen. Op de inspiratie-pagina kunt u niet alleen over het bedrijf en de filosofie lezen, maar u vindt er ook interessante weetjes over de kwaliteit van de producten. Bij de recepten vindt u inspiratie als het op koken aankomt. En uiteraard zijn alle ingrediënten bij ALDI te verkrijgen, ook als ze niet in promo staan.

Producten in folder van ALDI

Net binnengekomen folders

Winkels - hypermarkten en supermarkten