Coolblue winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Coolblue, inclusief de locaties van Coolblue en de normale openingstijden van Coolblue. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Coolblue.


Coolblue folders
Coolblue folders
Coolblue folders

Wat is de filosofie van Coolblue?
In 1999 werd het bedrijf Coolblue opgericht als Nederlandse webwinkel. Het ging de strijd aan met het toenmalig online warenhuis Hot-Orange dat geen klantenservice had. Coolblue besloot het anders aan te pakken en dat zien we ook in de naam terug. Niet hot en orange, maar cool en blue. Ze startten als specialist in consumentenelektronica. Later openden er ook fysieke winkels waar u de producten van dichtbij ontdekt. U kunt bij Coolblue terecht voor computer, tablets, televisies, geluidsinstallaties, telefoontoestellen, huishoudelektronica, woonartikelen, keukenproducten, sportgadgets, verzorgingsproducten, fototoestellen, videotoestellen, navigatiesystemen, reisartikelen, fashionartikelen, tuin- en klustools en zonnepanelen. In 2019 werd Coolblue uitgeroepen tot de klantvriendelijkste webshop van dat jaar.

Wat zijn de sterke punten van Coolblue?

  • Coolblue België (BE) levert uw bestellingen ook op zondag. Daarnaast is het voor grote producten mogelijk om een tijdvak te kiezen voor de levering. Meer informatie daarover vindt u via de website van Coolblue.
  • Het aanbod van Coolblue is enorm en u geniet het volledige jaar door van kortingen. Maar ook bij bepaalde gelegenheden, zoals Black Friday, zijn de promoties bij Coolblue telkens de moeite waard.
  • Na het online bestellen garandeert Coolblue België een snelle levering. Als u vandaag voor 23.59 uur bestelt, wordt uw product morgen gratis bezorgd.
  • Coolblue heeft zowel fysieke winkels als webwinkels. Zo kunt u er een bepaald product bekijken en u door een verkoper laten bijstaan. Dit kan bijvoorbeeld als u een laptop, smartphone, airco of tv wilt kopen.
  • Bij Coolblue kunt u met ecocheques betalen. Een uitgebreide lijst van welke producten u met ecocheques kunt aanschaffen, is te vinden op de website van Coolblue.
  • U vindt er talloze goedkope tweedekansproducten terug. Waarop u, net zoals bij de nieuwe producten, twee jaar garantie heeft.

Website, fysieke winkels en openingstijden
Naast de webshop heeft Coolblue fysieke winkels in Antwerpen, Brussel, Gent en Zaventem. Maar ook als u bijvoorbeeld in Lochristi of Wilrijk woont, is een winkel van Coolblue nooit veraf. Als u een uitstapje naar een buurland wilt maken, dan vindt u Coolblue ook in Nederland of Duitsland terug. Het adres van een fysieke winkel in uw buurt en de openingstijden vindt u eenvoudig terug via de website van Coolblue.