Base winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER BASE

BASE is een Belgische operator inzake mobiele telefonie. Het merk haar producten worden aangeboden via haar winkels, online shop en andere online websites.

BASE was in 2006 het eerste telefonische merk waarbij klanten een account konden openen zonder hier activerings - of abonnementskosten voor te moeten betalen. In 2007 werd BASE Platinum gecreëerd. Dankzij dit tariefplan kon de klant tegen een vaste prijs onbeperkt bellen naar eender welk netwerk. BASE was met BASE Platinum ook de eerste in België die dit lanceerde.

Sinds 2013 biedt BASE een new prepaid promotie aan voor een minimaal bedrag van slechts 39 euro per maand, waarvoor de klanten maandelijks onbeperkte telefonie verkrijgen. Voordien moesten Belgen minimaal 60 euro per maand betalen om dezelfde voordelen te verkrijgen.

Het belang van mobiel internet is een almaar groeiend fenomeen. Om deze reden luidt de huidige slagzin van BASE als “Go Mobile”. In 2015 verdiende BASE Company maar liefst 21% van de gehele mobiele telecommunicatiemarkt in België.

In februari 2015 werd BASE aan Telenet verkocht. Het oorspronkelijke zonenummer van BASE zag er uit als volgt: 048x. Sinds de nummeroverdracht tussen de mobiele operatoren is het onduidelijk voor de klanten welk nummer nu bij welke operator hoort. Gelukkig blijven BASE-nummers het prefix 048x behouden.

BASE biedt tal van acties aan. Als je BASE prepaid wordt, krijg je er 6 GB gratis bij bij je activatie. Deze betaalkaart is te herladen voor 10, 15 of 20 euro. Voor één van deze drie maandelijkse bedragen krijg je een bepaalde hoeveelheid aan gratis sms’en, belwaarde en GB’s. Je hoeveelheid GB krijg je zelfs verdubbeld!

Wenst u een nieuwe gsm? Dankzij een abonnement bij BASE kunt u producten van merken als Huawei, Samsung en iPhone voor een veel goedkoper aanbod verkrijgen.

Of heeft u interesse in een tv aanbieding als BASE Home Internet? Hiervoor heeft u enkel een ADSL2+ modem nodig, die verkrijgbaar is voor slechts 25 tot 40 euro.

Voor een zakelijke of privé-afspraak bent u steeds welkom binnen BASE Oostkamp en Dendermonde.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ BASE WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Alle BASE-shops zijn iedere maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10 tot 18 uur.

Net binnengekomen folders
Winkels - elektronica en witgoed