MediaMarkt - folders, winkels en openingstijden

MediaMarkt folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER MEDIAMARKT

De winkelketen Mediamarkt werd in 1979 in Duitsland opgericht. De keten is gespecialiseerd in consumentenelektronica en momenteel actief in 14 Europese landen. In deze bestaan er meer dan 500 vestigingen. In België zijn er onder andere vestigingen in Antwerpen, Hasselt, Oostende, Roeselare en Wilrijk.

De aanbiedingen van Mediamarkt worden ingedeeld in de volgende categorieën.

Elke vestiging geeft een eigen reclamefolder uit waarin promoties op verschillende producten wordt gegeven. Ook geven alle vestigingen een gezamenlijke folder uit waarin gezamenlijke kortingen en solden worden gegeven.

In de winkels én op de website https://www.mediamarkt.be/nl/ kunt u solden en promoties ontdekken in het assortiment van Mediamarkt. Deze verminderde prijzen kunnen erg goedkoop zijn op producten als smartphones, tablets, iPhone’ s, tv’s, de NutriBullet Pro 900 of een merk als Wiko.

Onze beste Deals tijdens de Solden

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ MEDIA MARKT WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Mediamarkt is wekelijks geopend vanaf maandag tot zaterdag vanaf 9u30 tot en met 19 uur. Als u graag meer informatie wenst in verband met specifieke adressen van Mediamarkt-winkels kunt u deze vinden via de website https://www.mediamarkt.be/nl/.

Net binnengekomen folders
Winkels - elektronica en witgoed